Sabadell

La base és la prudència

Sabadell. L'equip afronta l'últim tram de lliga centrat a amarrar la salvació i no s'ha marcat fites més altes. “Jornades enrere vam mirar cap amunt i ens vam equivocar”, afirma Collantes

Alçar els ulls a segona A és un gest imprudent tenint en compte la igualtat que impera en la lliga. Aquest és el missatge que hi ha al vestidor del Sabadell, que no vol que ningú faci volar coloms sense haver assegurat primer la salvació. Les sensacions que va transmetre ahir Juanjo Collantes així ho reflecteixen: abans de parlar de qualsevol fita il·lusionant, creu que “cal assegurar els 51 o 52 punts per a la permanència”. L'extrem creu que l'experiència ha de ser un grau per a l'equip: “Ja vam mirar cap amunt anteriorment i potser ens vam equivocar.” El Sabadell, això sí, és conscient que una victòria diumenge que ve a casa contra el Lugo aplanaria força el camí: “Amb vista a la permanència, seria molt important guanyar.”

Juanjo Collantes analitza també la dinàmica de l'equip i, tenint en compte el seu excel·lent paper a la Nova Creu Alta, explica per què no és en la zona de promoció: “Si no som regulars, és difícil ser a dalt.” L'atacant de San Fernando, doncs, creu que s'ha de trobar l'equilibri amb una millora a domicili i té molt clar quina és la recepta: “A fora ens falta ser més contundents i pràctics. Cal que siguem més sòlids i no ens compliquem la vida.”

Avala Miquel Olmo

L'extrem arlequinat va parlar de la figura de Miquel Olmo i va avalar una possible renovació. “Jo no sóc qui decideix, però des que ell va agafar les regnes de l'equip, la millora ha estat notable”, va dir Collantes, que va afegir: “Crec que Miquel Olmo és un bon entrenador, que fa les coses bé.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)