Sabadell

El futbol és per a tothom

Sabadell. L'entitat vol aprofitar l'embranzida després d'un gran desplaçament per omplir la Creu Alta

“Ha estat increïble”, deia Longás. “M'han emocionat”, explicava Olmo. “Hem de fer que la nostra gent visqui coses més maques”, admetia Crespí. Els jugadors i el cos tècnic van al·lucinar dissabte amb la mobilització de l'afició del Sabadell a La Romareda. Més de mig centenar de persones s'hi van desplaçar i, poc acostumats a veure molta gent, els jugadors van agrair diverses vegades la presència dels seus en un estadi aliè.

“Aquesta resposta de l'afició realment t'emociona. No existeixen suficients paraules d'agraïment pel suport incondicional, un dia més i en un partit tan important”, va dir Olmo en finalitzar l'enfrontament a Saragossa. “En el partit a casa contra el Barça B, vam notar molt que van venir més de 6.000 espectadors. Nosaltres ens n'adonem, així que tant de bo vingui molta gent a l'estadi i el club també tingui la iniciativa de posar les entrades més barates de cara al proper partit”, afirmava Antonio Longás. Dit i fet. Ara que comença a bullir l'olla, l'entitat ho vol aprofitar amb vista al proper partit a casa, que serà clau per a les aspiracions arlequinades d'arribar a la fase d'ascens. Ha posat les entrades a cinc euros als gols i a deu euros al lateral. El Sabadell està confiat després del desplaçament massiu i de la gran acollida que va tenir la promoció contra el Barça B (es van esgotar les entrades a 5 euros al gol sud). A més, el darrer partit també li va servir per fer caixa, perquè mentre que durant tota la temporada difícilment s'ha superat una recaptació en taquillatge de 10.000 euros, en el matx contra el filial blaugrana es va doblar aquesta xifra.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)