Sabadell

Tants que es destorben

Sabadell. Sis equips lluitaran en les tres últimes jornades per tres llocs en la fase d'ascens. La gran quantitat d'enfrontaments directes, la nota predominant del final de la competició

Mentre no s'esclareixi què passarà amb el Recre-Girona, són sis equips els que aspiren als tres últims llocs de la fase d'ascens. Queden tres partits en els quals el ple assegura la presència a la posttemporada. La igualtat en la lliga, amb molts equips jugant-se moltes coses, i la gran quantitat de xocs directes marcaran l'esdevenir.

El Sabadell és dels equips que jugaran més partits directes. El millor per als arlequinats és que tots dos són a casa i, a més, el conjunt d'Olmo arriba amb embranzida (fa cinc partits que no perd). “Som conscients que podem disputar una promoció d'ascens on ningú ens veia”, diu el tècnic.

El Tenerife, complicat

El Sabadell jugarà partits de sis punts però qui s'emporta la palma és el Tenerife. El conjunt d'Álvaro Cervera els té tots i en el pitjor moment, ja que ha perdut els últims quatre partits, tots ells amb justícia relativa i perdent per la mínima. Per això, encara manté l'esperança: “Com més lluny ets, pitjor, però si guanyem els tres partits, ens hi ficarem segur”, diu Cervera.

A banda del Sabadell i el Tenerife, l'equip que ara mateix és fora del privilegi és el Recre, que també té un dels pitjors calendaris. Juga dos partits a fora i són tots rivals per sobre del desè lloc. Els de Barjuan també es troben en baixa forma: van guanyar al camp contra el Girona (als despatxos ja ho veurem) però arrossegaven cinc partits sense vèncer. De fet, el tècnic va canviar tota la davantera en l'últim matx per intentar revolucionar un equip en fase de recuperació: “El nostre objectiu ara és Las Palmas, perquè ens hi juguem molt. Volem jugar la fase d'ascens”, va dir Sergi.

El Múrcia, favorit

Probablement, dels sis equips qui ho té millor és el millor classificat. Al Múrcia només li toca jugar contra un rival directe però haurà d'aixecar-se de la golejada al Mini (4-0). La pressió, però, els pot jugar una mala passada perquè la supervivència de l'entitat, amb un deute astronòmic, depèn de jugar l'any vinent a primera tot i el que digui Julio Velázquez, que dirigeix una plantilla modesta: “Ja havíem aconseguit el nostre objectiu [la salvació]. Ara que hi som, volem continuar, però és difícil”, explica.

L'Sporting és un altre dels equips beneficiats pel calendari perquè té dos equips que no s'hi juguen res (tot i que un d'ells és el Barça). L'equip, però, acaba de canviar de tècnic i encara s'hi està acostumant: “És una marató curta però el millor és que ens queden dos partits a casa”, afirma Abelardo.

El Còrdova és l'equip que, igual que el Sabadell, es troba en millor moment. Cinc victòries dels últims set partits, amb canvi de tarannà –més defensiu– inclòs. El calendari li somriu: dels tres partits que queden, dos són a l'Arcángel. “No em preocupa jugar a Còrdova, perquè aviat arribarà la victòria”, pronostica Txapi Ferrer.

Ara que hi som, volem continuar, però és complicat perquè hem de córrer molt
Julio Velázquez
entrenador del múrcia
És una marató curta, però el millor és que ens queden dos partits per jugar a El Molinón
Abelardo Fernández
entrenador de l'sporting
Pensem en Las Palmas perquè ens hi juguem molt tots dos equips. Volem jugar la fase d'ascens
Sergi Barjuan
entrenador del recreativo
Som conscients que podem disputar una fase d'ascens en què ningú ens hi veia
Miquel Olmo
entrenador del sabadell
No em preocupa jugar a Còrdova perquè aviat arribarà la victòria. Ja la vam merèixer
Albert Ferrer
entrenador del còrdova
Com més lluny ets, pitjor, però si guanyem els tres partits, ens hi ficarem segur
Álvaro Cervera
entrenador del tenerife
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)