Sabadell

Gato, dues temporades més

Sabadell. La direcció esportiva tanca la renovació del davanter fins al 30 de juny del 2016 i treballa per lligar la continuïtat de dues prioritats més de la plantilla, Aníbal i Crespí

El Sabadell va tancar ahir la renovació per dues temporades del davanter Manuel Gato, una de les prioritats amb què treballava des de feia dies la direcció esportiva. Tot i que la seva temporada no ha estat del tot reeixida, el director esportiu, José Antonio Gordillo, i el tècnic, Miquel Olmo, valoren la seva aportació en els moments més difícils, sobretot amb l'equip en zona de descens. Gato, de 30 anys, ha fet cinc gols en la seva segona temporada a la Nova Creu Alta. El futbolista es mostrava ahir satisfet per la renovació i per la confiança, i va assegurar que el motiu pel qual ha signat la renovació amb el Sabadell és el projecte esportiu del club i la manera de treballar.

I és que encara que el Sabadell es trobi en plena fase clau de la competició, la direcció esportiva ja fa mesos que treballa en la planificació de la temporada vinent. El club arlequinat té al davant dues renovacions urgents més, que vol tancar com més aviat millor i que s'estan resistint: la de Crespí i la d'Aníbal. El club ha intentat últimament tancar la continuïtat de la columna vertebral. Amb Nauzet, Juanjo, Longás, Collantes i Gato assegurats, el club vol arrodonir el seu projecte amb dos homes importants aquest curs. La renovació d'Aníbal serà la més difícil, ja que el davanter augmenta les seves prestacions cada partit que passa. Ja fa sis jornades que marca, i per aquest motiu esperarà fins al final per atraure l'interès de com més clubs millor i així anar encarint el seu preu. No està descartat que el davanter es quedi: s'hi troba molt còmode i el club hi apostarà de valent.

El cas de Crespí no és gaire diferent. El club ja s'ha adreçat al jugador, segons confirmen fonts properes al central, però les posicions de les dues parts de moment estan allunyades. La bona temporada del de sa Pobla i la seva edat (26 anys) el fan una peça preuada en el mercat, malgrat que cap equip no s'ha adreçat al seu representant fins ara. Martí Crespí està content a la ciutat i amb el club, i la seva voluntat és continuar si s'arriba a una entesa amb els números.

LES FRASES

Si he firmat és pel projecte esportiu, per la manera de treballar. Assumeixo la responsabilitat de poder fer coses importants

NO SERAN FÀCILS

Aníbal augmenta les prestacions cada partit, i el rendiment i l'edat de Crespí el fan una peça preuada

COLUMNA VERTEBRAL

Amb Nauzet, Juanjo, Longás, Collantes i Gato assegurats, els objectius són ara Aníbal i Crespí
Estic content de quedar-me i per la confiança. Espero tornar-ho amb treball i esforç
Manuel Gato
DAVANTER DEL SABADELL

Les incògnites de la plantilla

Fins a deu futbolistes, a banda d'Aníbal i Crespí, acaben contracte amb el Sabadell. Alguns, tot i que el club no s'hi ha pronunciat de manera oficial, sembla bastant clar que no continuaran. Aquest és el cas de futbolistes com Arteaga, Pablo Ruiz, Barral, Goni i Olmo, que no han tingut gens de protagonisme aquesta temporada. Però hi ha d'altres casos en què el seu futur no és tan clar. Especials són les situacions de Víctor Espasandín –“a mi m'agradaria quedar-me al Sabadell, però el club no m'ha dit res”, va assegurar fa poc el lateral gallec– i de Moha, de qui tampoc hi ha notícies. Toni Lao, Llorente i Tamudo també acaben contracte i caldrà veure com es resol la seva situació contractual. Com més futbolistes marxin, més feina tindrà el club a fer incorporacions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)