Sabadell

MANUEL GATO

ATACANT DEL SABADELL

“Ara som on ens mereixem”

L'alacantí no vol fer números i reconeix que l'equip està en un bon moment

Diu que la renovació és una recompensa

No ha tingut una temporada reeixida, tampoc ho va ser la primera, però l'esforç i el seu sentit d'equip han fet que Manuel Gato (Alacant, 1984) es guanyés l'estima de José Antonio Gordillo, el director esportiu arlequinat en forma de renovació per dues temporades més.

Visualitza l'equip jugant la promoció?
Ara sí. Tenim molta feina feta i crec que ens hem guanyat aquesta possibilitat. A més, portem una ratxa molt positiva.
Sentiu que sou un dels equips que estan en millor forma?
Seria precipitat dir-ho, perquè hi ha altres que també ho estan fent molt bé. Però estem en un molt bon moment, sí.
Serviria fer 4 punts de 6?
Això és parlar per parlar. Depens dels resultats, i la nostra idea és assolir el sis de sis i, tot i així, depenem de la resta. Crec que guanyant els dos partits ens hi ficarem, però ara ens hem de centrar en el Castella.
Deia Aníbal en una entrevista en aquest diari que creia que a l'equip li faltaven 5 punts de l'etapa de Salamero. Hi està d'acord?
Ui, això és molt relatiu. En totes les temporades hi ha moments per a tot. Valorar això és difícil i hi ha anàlisis positives i altres de negatives, perquè en alguns partits potser no hem merescut guanyar. Amb tot, jo crec que som on ens mereixem.
Tot just aquesta setmana ha renovat...
Estic content, perquè trobo que és una recompensa a la feina. En la primera temporada no vaig tenir oportunitats, i en la segona, no he acabat de fer tot el que m'hagués agradat: les lesions i el moment que han vingut no m'han ajudat. Però ho he donat tot pel club i ara tinc més temps per continuar treballant.
Deia Olmo fa poc que valorava de vostè que hagués donat la cara per l'equip en moments delicats i fins i tot lesionat...
És el que ha de ser. Els jugadors ens comprometem per un club i uns colors, i això estic segur que ningú m'ho podrà recriminar ni en els dos anys que hi he estat ni en els que hi seré.
Sembla que ara Sotan li ha tret el lloc.
És així i ja està. Hi ha Sotan i altres companys perquè també jugo en altres posicions... Però això és la història de sempre en el futbol. Un ha de buscar sempre el rendiment òptim i allargar-lo tant com sigui possible. Però bé, tot i que és un tòpic, és veritat: la competència és bona per a l'equip.
Havent renovat ja mira el que pot passar a l'equip l'any vinent, especialment amb Aníbal?
Aníbal, com altres jugadors, és molt estimat al vestidor i ara formem un bloc, que és el que ens ha donat èxit. Mentre més hi continuem millor, perquè hi ha un bon grup. Li donarem suport en la decisió que prengui encara que volem que es quedi.
Precisament li volia parlar d'unió... Al final de l'últim partit l'equip va formar una pinya. Com han canviat les coses d'un curs per l'altre...
Va sortir d'una manera espontània. Depèn molt de la situació que es visqui i del moment d'èxit de l'equip. El futbol, com tot en la vida, és molt canviant i aquesta temporada ho hem viscut com mai.
Li pregunto pel Madrid. És una entitat poderosa, hi ha un doble perill aquest cap de setmana?
Pel que fa a l'equip és un més de la categoria i el respectem com als altres. És un filial i els filials tenen coses que altres equips no tenen. Hem de preocupar-nos de nosaltres i de continuar amb la bona línia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)