Sabadell

El Sabadell de sempre

Sabadell. Els arlequinats perden gran part de les possibilitats de jugar la promoció d'ascens en un partit, de nou, molt discret a domicili. Les opcions de ficar-s'hi depenen ara de tercers

sabadell1

madrid b2

Si el Sabadell no acaba ficant-se en la fase d'ascens –és el més probable ara mateix– serà per culpa de la seva marxa a fora de casa. Tot i que venia de dos desplaçaments més reeixits, els arlequinats van tornar a mostrar una cara grisa, l'habitual aquesta temporada quan ha hagut d'agafar la carretera. Diu molt del xoc que el millor que li va passar ahir a la tarda al conjunt arlequinat va ser el gol de Menosse en l'últim minut del Recre-Còrdova. Això li dóna encara esperances tot i que haurà de guanyar a casa davant el conjunt de Barjuan.

Massa va haver d'intervenir Nauzet durant el primer temps en què el Castella va posar de manifest totes les raons per les quals està lluitant per la salvació. Va gaudir d'ocasions però era una disbauxa quan arribava als últims metres. Així, Nauzet va aturar un xut de Lucas Vázquez –que en el primer un contra un davant Clerc li va forçar la groga– en una transició ràpida (23') poc després que el Sabadell la tingués en un córner que Hidalgo no es va creure del tot (19').

Ocasions blanques

Els arlequinats eren valents amb la pilota però prenien massa riscos i quan perdien la possessió deixaven molts espais per a la conducció. L'equip es partia constantment en dos i eren els centrals i Nauzet els encarregats de solucionar la papereta. José Rodríguez va fer un xut massa tou (25') i més tard va fer lluir Nauzet en una rematada dins l'àrea. Tot i que hi havia moments en què els d'Olmo aconseguien combinar molt bé, el vent va ser un impediment durant la primera part, en què les pilotes a l'espai quedaven frenades. Així, l'única ocasió del primer acte més o menys clara va arribar amb l'esquerra de Collantes en un retall per dins i una canonada que Pacheco va tenir dificultats per recollir. Això sí, un minut abans, a l'altre porteria Casado va fregar el gol rematant vora el pal dins l'àrea.

De sobte, en la segona meitat, el Sabadell va sortir molt fi. El Castella era qui no aconseguia superar el mur posat pel vent al mig del camp i Gato va tenir una molt bona ocasió en un xut que va sortir pel lateral. Però l'empenta va durar set minuts. Els que va trigar el conjunt d'Olmo a ser el Sabadell de sempre. Les oportunitats locals no paraven de rajar i Willian José va enviar una falta al pal que mitja tribuna va celebrar però que la fortuna va deixar fora de la porteria (54'). Dos minuts després, els blancs, en una transició molt ràpida, van tornar a avisar, aquest cop per mitjà d'Aguza, aprofitant que els visitants havien perdut la posició i corrien sense direcció ni motiu.

Els gols

I en plena disbauxa, al Castella només necessitava un heroi que posés la pilota dins la porteria de Nauzet. I el va trobar en un noi del Madrid C que, en la primera pilota que va tocar, la va fer rebotar en Kiko Olivas per superar el porter per dalt. Tot plegat, precedit d'un rebot en què Cristian no hi va posar tota la intensitat que requeria l'acció i que va permetre el retall de Burgui i l'assistència. Tocat de mort, el Sabadell va decidir que el partit s'acabaria mostrant encara menys intensitat defensiva en la jugada del segon gol, que va servir perquè l'heroi Medrán anotés el doblet (62'). Olmo va treure tota l'artilleria (només un davanter) i, fins i tot, Llorente va arribar a posar la por al cos al Castella (86'). El gol va arribar massa tard.

MADRID B: Pacheco; Quini, Llorente, Cabrera, Casado; Lucas Vázquez, Mascarell, Aguza, Burgu (Lucas Torró, 80)'i; José Rodríguez (Medrán, 58'); i Willian José (De Tomás, 88'). SABADELL: Nauzet; Crisitan Garcia, Kiko Olivas, Crespí, Clerc (Espasandín, 58'); Juanjo, Hidalgo (Llorente, 67'); Collantes, Gato (Tamudo, 67'), Sotan; i Aníbal GOLS: 1-0 (60') Medrán. 2-0 (62') Medrán. 2-1 (84') Llorente. ÀRBITRE: Muñoz Mayordomo. T.G.: Als locals Burgui, Medran i Pacheco; als visitants Clerc i Sotan PÚBLIC: 3.800 espectadors, 200 dels quals eren del Sabadell.
Amb els dos gols era obligatori reaccionar, però només hem pogut fer-ne un
Juanjo Ciércoles
migcampista del Sabadell
Ens ha costat, no hem gestionat bé els temps del partit i en la segona meitat hem patit massa
Miquel Olmo
entrenador del sabadell
Hem patit nervis durant el partit, però també producte de la proposta del Madrid Castella, però, tot i així, hem acabat anant pel partit

Les possibilitats del Sabadell, pendents d'una derrota

En la jornada d'ahir gairebé tots els equips en promoció d'ascens van fallar. Només la victòria del Múrcia deixa al conjunt de Julio Velázquez pràcticament classificat per a la fase d'ascens. Els arlequinats van malgastar ahir una gran oportunitat perquè l'Sporting va empatar, el Las Palmas va perdre i el Còrdova i el Recreativo van sumar un punt entre ells.

D'aquesta manera, el Sabadell necessita guanyar i que el Còrdova o el Las Palmas perdin els seus partits davant el Mallorca (a casa) i la Ponferradina (també a casa), dos rivals que es juguen la salvació. Els empats d'aquests dos rivals només serviran si ho fan tots dos perquè el triple empat afavoriria al Sabadell. Si l'Sporting, que ara mateix és cinquè classificat, perdés i el Còrdova i el Las Palmas empatessin, el Sabadell també jugaria la promoció. Els arlequinats són a dos punts del setè classificat i necessiten una victòria i la col·laboració d'altres. L'Alcorcón, descartat.