2a divisió A

El Dépor no falla i torna a primera

La via ràpida. Un gol de Marchena (29') va permetre al conjunt gallec recuperar la categoria que havia perdut un any enrere

jaén0


dePortivo1


Es veia venir i ahir va ser una realitat: el Deportivo va aconseguir l'anhelat ascens a primera divisió un any després d'haver-ne baixat. El conjunt de la Corunya, empès per un Riazor ple a vessar, en feia prou amb un empat, però va decidir que l'especulació no era la fórmula i va sortir a mossegar. Així, va portar el pes del partit i no va trigar a obrir la llauna. Concretament, 29 minuts, que és el temps que va necessitar Carlos Marchena per caçar un mal rebuig de René i batre'l a pler. A partir de llavors, els corunyesos van saber calmar el joc contra un Jaén que, amb el pas dels minuts, va anar veient que acabaria la jornada en zona de descens.

DEPORTIVO: Lux; Laure, Marchena, Insua, Seoane; Juan Domínguez; Sissoko (Toché, 68'), Juan Carlos (Álex Bergantiños, 63'), Rabello, Luisinho; i Diego Ifrán (Borja Bastón, 77'). JAÉN: René; Kitoko, Hugo Álvarez, Servando, Nando; Juanma, Óscar Quesada (Gaitán, 71'); Israel Jerez (Jona, 46'), Fran Machado, Santi Villa (Óscar Rico, 58'); i Curto. GOLS: 1-0 (29') Marchena. ÀRBITRE: Arias López. T.G.: Al local Marchena. T.V.: Cap. PÚBLIC: 33.639 espectadors a Riazor.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)