Sabadell

Sabadell

20.000 km? No n'hi ha per tant!

Sakamoto ve des del Japó només per veure l'equip i torna a marxar

No vol gastar més del compte

Cal estimar molt el teu equip per passar-te cinquanta hores en un avió només per veure'l. Això o ser l'amo. Keisuke Sakamoto és el president del Sabadell i té per costum veure els partits del primer equip en directe. Res estrany si el màxim mandatari no fos japonès i visqués tota la setmana (o el que queda d'ella) al Japó. Després es passa 10.000 quilòmetres anant i 10.000 tornant en tres dies per seguir les evolucions de l'entitat en la qual s'ha deixat 3 milions d'euros amb l'objectiu de jugar a primera.

Contra l'Hércules, Sakamoto va entrar a la llotja per sorpresa. Feia poc que havia fet la visita mensual de rigor però hi volia ser perquè l'equip ho estava fent molt bé. Els arlequinats van guanyar i se situaven molt a prop de la promoció. Davant el Barça B, el club va fer una crida a l'afició. Més de 6.000 espectadors, entre els quals, a la llotja, Sakamoto, com un clau quinze dies després de l'últim viatge. I de nou van passar quinze dies i no va fallar contra el Tenerife. I una setmana més tard a Valdebebas. En total, 90.000 quilòmetres en cinc setmanes. “L'equip ara s'està jugant molt i a ell li agrada ser-hi”, diuen des del club, on entenen la inquietud que té el president. Sakamoto arriba el dia del partit o un dia abans i marxa el dilluns o dimarts després. Aquesta setmana va arribar divendres passat a l'aeroport del Prat, dissabte va agafar el TAV cap a Madrid, va tornar en autocar amb l'equip dissabte a la nit i avui ha tornat a marxar cap al Japó. I sembla que hi serà aquesta setmana en el crucial xoc amb el Recre.

En classe turista

El seu Twitter treu fum els dies que corre per aquí: fotos d'aeroports, menjar occidental, camps de futbol, hotels, entrenaments... Fins i tot un dia va ensenyar les condicions amb què tornava d'un viatge cap al Japó (foto). Tot i ser un gran empresari de telecomunicacions, qui el coneix diu que no vol gastar més del compte i per això viatja en classe turista i no en business.

Sí que val el quàdruple
El quàdruple empat amb l'Sporting, el Las Palmas i el Còrdova a 61 punts sí que li servirà al Sabadell per classificar-se per a la fase d'ascens. Perquè es donés aquest resultat, els asturians haurien de perdre, i els canaris i els andalusos haurien d'empatar el seu partit, l'opció més remota de totes.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)