Sabadell

Amb la mida presa

Sabadell. El Recreativo no ha guanyat en cap de les dotze visites a la Nova Creu Alta, on ha perdut nou vegades. Últimament, els andalusos són un rival agraït per als vallesans

El Sabadell no ho té fàcil en l'última jornada per aconseguir una plaça per a la fase d'ascens, però qualsevol possibilitat passa per aconseguir els tres punts en el seu duel a la Nova Creu Alta contra el Recreativo, un rival directe amb dos punts més. Els andalusos no han tingut sort històricament pel que fa a resultats amb el Sabadell, i molt menys en els últims temps.

El Recreativo ha visitat dotze vegades en partits de lliga la Nova Creu Alta –des dels anys setanta fins a l'actualitat– i no hi ha guanyat mai, amb nou derrotes i tres empats. Els duels entre els dos equips van ser habituals als anys vuitanta, però des del 1990 fins al 2011 no es van trobar mai en la lliga. Des que es tornen a enfrontar a segona A, el Sabadell té la mida presa a l'equip andalús. Dels últims cinc enfrontaments entre els dos equips, tres han acabat en victòria dels vallesans i dos en empat. A la Nova Creu Alta, el Sabadell va derrotar el Recre en la temporada 2011/12 i hi va haver empat en la següent. Al Nuevo Colombino, després de l'empat del curs 2011/12, el Sabadell hi ha guanyat les dues últimes vegades que hi ha jugat. La temporada passada s'hi va exhibir amb un concloent 2-5 i aquesta campanya, en l'últim partit de la primera volta, hi va guanyar 1-2. Era la quarta victòria consecutiva dels vallesans, que van saber aprofitar l'expulsió del local Montoro just abans del descans per capgirar el gol del mateix jugador en el minut 14. Kiko Olivas i Sotan van fer els gols arlequinats.

Venudes 560 entrades

El Sabadell portava venudes ahir 560 entrades per al partit de dissabte, gairebé el doble de les que s'havien venut a aquestes altures per a l'anterior duel a casa, contra el Tenerife, en què es va registrar una assistència de 10.182 espectadors. Com que el ritme de venda és més alt, el club espera superar la xifra i aproximar-se molt al ple (11.981). Seria la millor assistència en els últims tres anys.

BONA ÈPOCA

Des que s'han retrobat a la lliga els últims anys, el Recre no ha pogut vèncer el Sabadell

TAMBÉ A FORA

Els arlequinats han guanyat en les dues últimes visites a Huelva, 2-5 el curs passat
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)