1a divisió

Rubi, presentat a Valladolid

Un nou repte. Rubi, que ha viscut una temporada al cos tècnic del Barça, va ser presentat com a nou tècnic del Valladolid amb l'objectiu principal d'aconseguir l'ascens a primera divisió

Joan Francesc Ferrer, Rubi, ja és nou entrenador del Valladolid, que ha baixat aquesta temporada a segona divisió. Després de viure una temporada al cos tècnic del Barça, després de ser reclamat per Tito Vilanova i d'acostar-se a l'ascens a primera amb el Girona, el de Vilassar de Mar entrenarà l'equip castellà –amb qui va fitxar per dues temporades– amb l'objectiu de pujar a primera. “La motivació màxima és pujar a primera, però no es pot convertir en una obsessió. Hem de tenir molt clar que no pujarem en la desena jornada. La categoria és molt complicada”, va dir Rubi. El català va afirmar que va descartar qualsevol altra opció des que el Valladolid li va dir que el volia fitxar: “Tinc una il·lusió enorme per anar a un club tan històric.” A més, l'entrenador vilassarenc va assegurar que l'equip ja disposa de jugadors “molt interessants” i que la seva idea és “transmetre una idea de joc i una identitat des del primer moment, tot i que tenint capacitat de ser versàtil i flexible”. Rubi anunciarà pròximament el seu cos tècnic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)