2a divisió A

Las Palmas no s'arronsa

Ascens a 1a. Els canaris tornen a guanyar l'Sporting i jugaran l'eliminatòria decisiva

LAS PALMAS1


SPORTING0


Las Palmas va tornar a guanyar l'Sporting (0-1) amb un gol d'Asdrúbal en el temps afegit i jugarà l'eliminatòria decisiva per pujar a primera divisió. Després d'una ocasió per barba tot just començar, l'Sporting va continuar atacant, amb velocitat, mentre que els canaris es dedicaven a moure la pilota i alentir el joc per tots els mitjans possibles. Els locals van ser molt més verticals i van arribar molt més a l'àrea de Barbosa, però no van materialitzar les ocasions de gol –Scepovic va enviar una pilota al travesser–. Tampoc Vicente Gómez va encertar en una centrada que va rematar desviada, tot sol.

En la segona meitat, l'Sporting va posar setge a la porteria canària, però de nou amb més cor que cap, cosa que va permetre a Las Palmas defensar-se sense gaires contratemps. Ja en la recta final, l'Sporting va començar a acusar el cansament i Las Palmas ho va aprofitar per liquidar l'eliminatòria amb el gol d'Asdrúbal.

SPORTING DE GIJÓN: Cuéllar, Lora, Luis Hernández, Bernardo Espinosa, Canella, Sergio Álvarez, Mandi (Nacho Cases, 59'), Carmona, Dejan Lekic (Guerrero, 72'), Stefan Scepovic i Jony (Santi Jara, 78'). LAS PALMAS: Barbosa, Ángel, Deivid, Aythami, Xabi Castillo, Javi Castellano, Apoño, Vicente Gómez (Asdrúbal, 74'), Nauzet, Momo (Valerón, 60') i Aranda (Hernán, 89'). GOLS: 0-1 (94') Asdrúbal. ÀRBITRE: Medié Jiménez. T.G.: A Bernardo, Aythami i Barbosa. PÚBLIC: 20.073 espectadors a l'estadi d'El Molinón.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)