Més futbol

Ronaldo: “Benvingut al club, Klose”

Felicitació. L'exdavanter envia un missatge positiu a l'alemany, amb qui ara comparteix les credencials de màxim artiller dels mundials

Ronaldo Nazario va reaccionar de manera positiva al fet de deixar de ser en solitari màxim golejador històric en les fases finals dels mundials després que Miroslav Klose l'hagi atrapat amb 15 dianes. “Benvingut al club, Klose. Imagino la teva felicitat. Quina copa més bonica!”, va ser el missatge enviat en portuguès, anglès i alemany en les xarxes socials. El mític exdavanter, que va esclatar com a estrella del futbol la temporada 1996/97 vestit de blaugrana, havia reconegut anteriorment que els rècords estan per trencar-se.

Per la seva banda, Klose, que va fer el seu quinzè gol mundialista dissabte passat en l'Alemanya-Ghana (2-2), va mostrar una satisfacció continguda, conscient que la prioritat és classificar-se per als vuitens: “Vint partits [en mundials] i 15 gols no està gens malament, però ara hem de jugar contra els Estats Units.” De fet, encara té clares possibilitats de passar a ser el màxim artiller en solitari. L'experimentat davanter de 36 anys, que ha marcat en quatre mundials diferents des del 2002, no té plaça fixa en l'onze de Joachim Löw, però està disposat a desenvolupar qualsevol funció: “He dit a l'entrenador que estic content en qualsevol posició.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)