Sabadell

Màgia per a l'atac del Sabadell

2a divisió A. El club vallesà fa oficial el fitxatge de l'extrem de l'Hospi Aridai, que signa per una temporada amb opció a un altra i arriba per aportar qualitat i desbordament a la davantera

Era qüestió que la temporada acabés per a l'Hospitalet. Diumenge ho va fer, l'equip riberenc continuarà un curs més a segona B i, per tant, el Sabadell va poder anunciar la incorporació de l'extrem canari Aridai Cabrera. El polivalent atacant de 25 anys, que signa per una temporada amb opció a una altra, arriba al conjunt vallesà després d'haver despuntat a les ordres de Kiko Ramírez.

Aridai és un jugador de banda, pot caure als dos extrems i aquest any ha demostrat que és un dels futbolistes amb més qualitat tècnica de segona B. En els seus millors dies, ha deixat amb la boca oberta l'afició de l'Hospitalet i amb un pam de nas els laterals i centrals de l'equip contrari. I és que es tracta del perfil de futbolista màgic, capaç de desbordar amb la velocitat i el driblatge, i arribar fins a l'àrea per rematar o fins a la línia de fons per assistir. Val a dir, això sí, que Miquel Olmo haurà de treballar per polir alguns detalls si vol treure'n el millor rendiment, sobretot en el joc de combinació.

Altre cop a segona A

Sabadell serà la segona experiència d'Aridai a segona A, ja que un parell de temporades enrere va jugar en el Girona. Això sí, no va tenir gaire protagonisme i, en el mercat d'hivern, va marxar al Betis B. Anteriorment, havia militat en la Universidad de Las Palmas durant quatre cursos i en el Mallorca B del 2010 al 2012. L'eclosió definitiva, això sí, ha arribat aquest any amb l'Hospi, en què ha fet 11 gols.

D'altra banda, més enllà dels moviments en el primer equip, el club va tancar renovacions en el filial, que jugarà a tercera. Yeray i Sergi Estrada continuaran un any més.

Aridai Cabrera Suárez
Las Palmas, 26-09-1988 (25 anys) Davanter (extrem polivalent)
Alçada:
1,70 m
Pes:
64 kg
ETAPA DE FORMACIÓ
Universidad de Las Palmas
TRAJECTÒRIA (dades lliga)
2006/10
Universidad (2a B)
64 p., 12 g.
2010/11
Mallorca B (2a B)
26 p., 3 g.
2011/12
Mallorca B (2a B)
26 p.,7 g.
2012/13
Girona (2a A)
9 p.,0 g.
2012/13
Betis B (2a B)
14 p,4 g.
2013/14
L'Hospi (2a B)
41 p., 11 g.
37 gols
ha marcat en set temporades i mitja a segona divisió B.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)