Sabadell

Tornada a la feina perfilada

Sabadell. L'equip arlequinat iniciarà la pretemporada el 14 de juliol i ja té sis amistosos programats, tot i que encara ha de confirmar el que l'ha d'enfrontar a l'Espanyol el 16 d'agost

Mentre la direcció esportiva del Sabadell espera concretar operacions en els dies vinents, els jugadors del primer equip que continuen un any més ja saben fins quan tindran vacances i quina és la pretemporada que els espera. I és que Miquel Olmo té el full de ruta amb què ha de preparar el pròxim curs perfilat. La tornada a la feina serà el dilluns 14 de juliol, dia en què els futbolistes estan citats per passar les revisions mèdiques i dur a terme les primeres sessions d'entrenament. Aquest pla s'allargarà fins dimarts. La setmana següent, la plantilla arlequinada es desplaçarà a la localitat osonenca del Montanyà, on farà l'estada de pretemporada fins al dia 27, en què disputarà un partit amistós contra el Manlleu.

Les primeres dues setmanes d'agost seran les que tindran més càrrega d'amistosos. N'hi ha cinc de programats i se n'hi podrien afegir un o dos més. A casa –s'ha de determinar encara en quin camp– els de Miquel Olmo s'enfrontaran al Sant Andreu, el Vila-real B i el Masnou, i també se les heuran amb el Reus a domicili. Per tancar la pretemporada, abans de l'inici de la lliga, el Sabadell espera rebre l'Espanyol a la Nova Creu Alta. La data del partit és el 16 d'agost, tot i que després d'anunciar-la, el club arlequinat va matisar que el duel està pendent de ser aprovat pel rival.

14 de juliol
Dia de tornada a la feina
21 a 27 de juliol
Estada al Montanyà (Osona)
27 de juliol
Manlleu-Sabadell
2 d'agost
Sabadell-Sant Andreu
9 d'agost
Sabadell-Vila-real B
10 d'agost
Sabadell-Masnou
14 d'agost
Reus-Sabadell
16 d'agost (*)
Sabadell-Espanyol (*) El club va anunciar el partit però després va explicar que l'Espanyol encara ha de confirmar-lo.

El compàs d'espera per a Tamudo i Crespi continua

Tot i que el director esportiu del Sabadell, José Antonio Gordillo, està treballant de valent amb vista a anar perfilant la plantilla de la temporada que ve, de moment encara no ha tancat cap de les operacions obertes que té més enllà del fitxatge d'Aridai, que feia algunes setmanes que ja estava pactat. De fet, el responsable de l'àrea esportiva de l'entitat encara està pendent de rebre la resposta definitiva del davanter Raúl Tamudo –s'està posposant però hauria d'arribar properament i hauria de ser positiva– i del central balear Martí Crespí. Amb tot, el Sabadell compta ara per ara amb catorze jugadors amb contracte en vigor: Nauzet, De Navas, Cristian Garcia, Espasandín, Kiko Olivas, Carlos Hernández, Longás, Juanjo, Antonio Hidalgo, Gato, Sotan Tanabe, Collantes, Edgar i Aridai.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)