2a divisió A

Tot per fer als despatxos

A Gerard Escoda se li presenta molta feina en la seva nova tasca com a director esportiu del Llagostera. L'exsecretari tècnic del Girona va ressaltar que tot just acaba d'estrenar el seu nou càrrec i que la planificació de la plantilla blaugrana per a la temporada vinent tot just està en la fase inicial. “Tot ha anat molt de pressa, primer esperarem a saber el pressupost de què disposem i després mirarem què podem fer. Per feina no quedarà, encetem un nou projecte que ha de ser la culminació del que van començar fa nou o deu anys en aquest club”, va afirmar Escoda, que, tot i ser conscient que el Llagostera és un nouvingut a la categoria de plata, amb tot el que això comporta, aspira a confeccionar un equip competitiu des de l'inici: “Intentarem construir una plantilla que pugui competir en una categoria tan exigent i igualada com és la segona divisió A. Des de fora pot semblar que el Llagostera és la ventafocs de la lliga, però tenim a les nostres mans fer un bon equip que surti a guanyar cada dia. No sempre ho aconseguirem, però ho intentarem”.

Escoda no va amagar que el mercat de segona B serà important a l'hora de reforçar la plantilla del Llagostera 2014/15, i va posar l'exemple del gran èxit d'Alfredo Ortuño en el Girona el curs passat: A 2a B hi ha molts jugadors vàlids que poden fer el salt, mireu el cas d'Ortuño, que venia d'aquesta categoria i va acabar sent decisiu en la salvació de l'equip. Hem d'intentar detectar aquest tipus de jugadors i que vinguin, però tot i així el nostre mercat és més ampli que només la 2a B”.

El bescanvi, no tan fàcil

En la presentació, Escoda també es va referir al probable fet que més d'un jugador del Llagostera passi a formar part del Girona la temporada vinent, i viceversa. “Encara no ens hi hem trobat, ara l'Oriol Alsina treballa per al Girona i som dos clubs totalment diferents que competiran en la mateixa competició. Si el Girona vol algun jugador del Llagostera serà qüestió d'asseure'ns i parlar. No ens farem la guitza, però no serà tan fàcil com pot semblar des de fora”.

PAS A PAS

“Primer mirarem quin pressupost tenim i després veurem. Volem ser competitius”

GIRONA-LLAGOSTERA

“Amb el Girona no ens farem la guitza, però no serà tan fàcil com pot semblar”

Fugir d'estudi pel que fa a les possibles incorporacions

Seguint amb el discurs que tot just s'ha posat a treballar per al Llagostera, Gerard Escoda va voler deixar clar que no s'ha començat a negociar amb cap dels jugadors que estan sortint com a possibles reforços per al conjunt gironí. Com per exemple el reusenc David Querol (Nàstic): “Ens han sorprès les noticies que estava a prop del Llagostera. Felicito qui l'hagi fitxat, però nosaltres no. No hem fet cap tipus de moviment, hem d'anar pas a pas, primer mirar endins i veure com queda tot plegat i, a partir d'aquí, ens posarem a treballar. De moment tot són rumors”, va dir Escoda, que també va fugir d'estudi sobre altres jugadors, com ara Àlex Moreno –ahir el Mallorca el va renovar– i Rubén Carreras (Constància).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)