Sabadell

La renovació de Tamudo, un fet

Sabadell. El veterà davanter de Santa Coloma segella una continuïtat que ja estava embastada i ara el club arlequinat centrarà els seus esforços a tancar la renovació de Martí Crespí

Era una qüestió de dies i ahir va ser el moment: el Sabadell i Raúl Tamudo van prolongar el seu vincle una temporada més. L'experimentat davanter colomenc (36 anys) i l'entitat vallesana ja feia temps que tenien l'acord embastat i ahir va segellar-se. Tamudo, doncs, continuarà una temporada més a les ordres de Miquel Olmo, que volia la seva renovació pel seu pes especific en el vestidor. El punta, que la temporada passada va jugar 26 partits i va fer quatre gols, és el catorzè jugador de la plantilla que segella la seva continuïtat i s'uneix a la llista formada per De Navas, Nauzet, Cristian, Carlos Hernández, Espasandín, Kiko Olivas, Longás, Sotan Tanabe, Juanjo, Hidalgo, Collantes, Gato i Edgar.

El club centra ara els seus esforços en la continuïtat del central balear Martí Crespí, que és prioritària. D'altra banda, el Sabadell va tancar ahir la segona incorporació després de la d'Aridai, però en un acte d'opacitat informativa no farà oficial el seu nom fins que sigui presentat aquesta tarda, a dos quarts de set. En un altre ordre de coses, l'equip ha afegit un amistós al seu calendari: s'enfrontarà al Nàstic el 6 d'agost.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)