Sabadell

Dues peces noves per a la medul·lar del Sabadell

2a divisió A. El club arlequinat va presentar ahir el pivot Iñigo Eguaras, que arriba procedent del Bilbao Athletic, i aquest migdia serà el torn del polivalent interior Miguel Ángel Riau

Després d'una setmana tranquil·la de mercat per al Sabadell, el club arlequinat ha començat a concretar més moviments i ahir va anunciar dos fitxatges que reforçaran el mig del camp: es tracta del jove pivot navarrès Iñigo Eguaras, que va ser presentat a la tarda, i del polivalent interior esquerre Miguel Ángel Riau, del Cartagena. Tots dos, doncs, se sumen a l'alta de l'extrem canari Aridai Cabrera, que ja va signar la setmana passada.

Iñigo Eguaras (22 anys) arriba a la Nova Creu Alta després d'haver anat cremant etapes a Lezama. De fet, en els últims tres cursos ha estat un habitual al centre del camp del Bilbao Athletic, equip del qual procedeix lliure de contracte. El nou reforç, que fitxa per dos anys, està cridat a apuntalar l'eix de la medul·lar, ja que està acostumat a jugar com a únic pivot darrere de dos mitjos més ofensius. Entre les seves virtuts, el director esportiu del Sabadell, José Antonio Gordillo, destaca que “veu el futbol amb facilitat, és ràpid, té un bon desplaçament de la pilota i xuta bé”. El nou mig arlequinat es va mostrar d'allò més il·lusionat. “El projecte que m'ofereix el Sabadell m'ha semblat genial i, a més, m'ha cridat molt l'atenció la confiança que m'ha ofert el club”, va dir Eguaras, que hi va afegir: “Vinc a aportar el meu granet de sorra, la segona A és una categoria important, amb molt de nivell, i espero estar a l'altura.”

El màxim responsable de la planificació del club també va tancar l'arribada de l'interior esquerre de Mequinensa Miguel Ángel Riau, que aquest migdia serà presentat. Riau, que pot jugar a gairebé totes les posicions del carril, aterra després de quatre temporades en el Cartagena, tot i que havia passat pels filials del Llevant i el València.

Crespí sí, Pablo Ruiz no

José Antonio Gordillo va repassar durant la presentació d'Eguaras l'actualitat esportiva del club i va parlar de la continuïtat del central balear Martí Crespí, que és una de les prioritats del club. El director esportiu va donar-la gairebé per feta: “Està pràcticament tancada i espero que pugui estar aquí la pròxima temporada. Falta acabar de redactar el contracte.” La renovació encarrilada de Martí Crespí contrasta amb la baixa confirmada del defensa Pablo Ruiz, que no continuarà a Sabadell.

Iñigo Eguaras Álvarez
Antsoain, Navarra. 07/03/1992 (22 anys) Migcampista organitzador
Alçada:
1,81 m
Pes:
76 kg
ETAPA DE FORMACIÓ
Txantrea i Athletic de Bilbao
TRAJECTÒRIA (dades lliga)
2011/12
Bilbao Atl. (2a B)
24 p., 3 g.
2012/13
Bilbao Atl. (2a B)
27 p., 0g.
2013/14
Bilbao Atl. (2a B)
33 p.,3 g
Miguel Ángel Riau
Mequinensa, 27/01/1989 (25 anys) Interior esquerre
Alçada:
1,74 m
Pes:
67 kg
ETAPA DE FORMACIÓ
Llevant i València
TRAJECTÒRIA (dades lliga)
2007/08
Llevant B (2a B)
4 p.,1 g
2008/09
València B (2a B)
31 p., 6g
2009/10
València B (2a B)
20 p., 1 g
2010/11
Cartagena (2a A)
2 p., 0 g
2011/12
Cartagena (2a A)
7 p., 0 g
2012/13
Cartagena (2a B)
25 p., 2 g
2013/14
Cartagena (2a B)
31 p., 2 g
La segona divisió A és una categoria important, amb molt de nivell, i espero estar a l'altura
Iñigo Eguaras
MIG DEL SABADELL
El projecte m'ha semblat genial i, a més, m'ha cridat molt l'atenció la confiança que m'ha ofert el club
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)