2a divisió A

Sense temps per perdre

L'estructura. El Girona presenta avui com a nou director esportiu Quique Cárcel, que ahir es va instal·lar a Montilivi per accelerar les gestions. Garcia, president de l'Hospitalet, està indignat

Quique Cárcel havia donat el vistiplau a continuar a l'Hospitalet la setmana passada, després de la frustració d'haver-se quedat una altra vegada a les portes de l'ascens a segona A, però la trucada del Girona el va fer canviar d'idea. Seduït per l'oportunitat de tastar el futbol professional, l'exmigcampista barceloní ha acceptat el repte de rellevar Oriol Alsina com a màxim responsable de la parcel·la esportiva del Girona. El club de Montilivi va fer oficial ahir la incorporació de Cárcel, que serà presentat aquest migdia a l'estadi. Conscient de la feina que hi ha per resoldre i la urgència del temps, arran de l'inesperat canvi en plena època de confecció de plantilles, Cárcel ja es va instal·lar ahir a Montilivi per fer diverses reunions i començar a accelerar gestions. L'equip comença la pretemporada el 14 de juliol i encara està molt verd.

La intenció del Girona era cobrir no només la direcció esportiva, sinó la secretaria tècnica. De fet, va mantenir diversos contactes amb l'exentrenador del Badalona i de l'Espanyol B (també del Girona) Manolo Márquez, però el club no es va acabar de definir. No és descartable que l'entitat s'hagi replantejat la idoneïtat de contractar també un secretari tècnic.

Guerrero es queda

La marxa d'Oriol Alsina i Òscar Álvarez a Llagostera no afectarà Jordi Guerrero, segon entrenador de Pablo Machín. L'arbucienc va arribar al desembre i, arran de la renovació de Machín, el club va comunicar també la seva continuïtat al cos tècnic del primer equip.

Miguel García, indignat

L'arribada de Quique Cárcel a Montilivi ha tingut efectes col·laterals a l'Hospitalet. I és que el seu president, Miguel García, es va mostrar indignat amb la manera d'actuar dels dirigents blanc-i-vermells. “Tinc un grandíssim respecte pel Girona com a club, però qui el porta és un subjecte que no té ètica ni té res”, va afirmar García, que hi va afegir: “Crec que ens mereixem un respecte, en Quique Cárcel era un treballador del nostre club, i l'hem fet aquí. El mínim que podien fer els dirigents del Girona era trucar-me per dir-me que el volien. Han fet un comunicat en què anuncien la seva contractació sense adreçar-se a nosaltres.”

El president de l'Hospi, que va anunciar que el capità Ivan Hammouch agafarà el relleu de Cárcel, també qüestiona que la forma de treballar del Girona sigui viable. “Han gestionat tot això amb molt males arts”, va afirmar García, que explica com ha viscut el procés: “Alsina va tocar el dos i necessitaven algú ràpidament. Van venir a buscar Quique Cárcel tot i saber que ja havíem anunciat la seva continuïtat. Jo entenc que ell marxi i vulgui créixer, però em qüestiono molt que algú pugui prosperar en un club com el Girona. Tots sabem el que hi ha i com el porten.”

Juan Enrique CÁRCEL Ferrer
Barcelona, 13-6-1974 (40 anys)
COM A JUGADOR
92/93
Barça C (3a divisió)
93/94
Barça C (3a divisió)
94/95
Barça C (2a divisió B)
95/96
Barça B (2a divisió A)
96/97
Cadis (2a divisió B)
97/98
Cadis (2a divisió B)
98/99
Cadis (2a divisió B)
99/00
Cadis (2a divisió B)
00/01
Leganés (2a divisió A)
01/02
Sabadell (2a divisió B)
02/03
l'Hospitalet (2a divisió B)
03/04
l'Hospitalet (3a divisió)
04/05
l'Hospitalet (3a divisió)
05/06
l'Hospitalet (2a divisió B)
06/07
l'Hospitalet (2a divisió B)
07/08
l'Hospitalet (2a divisió B)
08/09
l'Hospitalet (3a divisió)
09/10
l'Hospitalet (3a divisió)
COM A SECRETARI TÈCNIC
09/10
l'Hospitalet (3a divisió)
1r
10/11
l'Hospitalet (2a divisió B)
11/12
l'Hospitalet (2a divisió B)
12/13
l'Hospitalet (2a divisió B)
1r
13/14
l'Hospitalet (2a divisió B)
2n

GARCÍA, ENFADAT

“Dubto que Cárcel pugui prosperar en un club així”, diu el president de l'Hospi, indignat

L'ALTRA PEÇA

El club, que ha negociat amb Manolo Márquez, rumia si cal un secretari tècnic

El cinquè director esportiu en dos anys i mig

La teoria diu que, en un club, la de director esportiu hauria de ser la figura més estable de la parcel·la esportiva, com a líder d'un projecte de llarga durada. A Montilivi, però, l'estabilitat sol ser nul·la. N'és una altra mostra el fet que Quique Cárcel es converteix en el cinquè director esportiu que haurà tingut el Girona en només dos anys i mig. El novembre del 2011 el club va decidir acomiadar Xavi Julià, que havia entrat a Montilivi el juliol del 2010 com un dels pilars esportius –coincidint amb l'entrada de Delgado–, amb Raül Agné a la banqueta. Acomiadat Julià, va arribar Mario Barrera, que no va durar ni quatre mesos i no va poder acabar la temporada 2011/12. L'estiu del 2012, i arran de la falta d'entesa amb Javi Salamero, eI club va confiar els despatxos a Sergi Raset, que va completar tota la temporada, la millor de la història del club. Tot i això, a l'estiu el club li va situar per sobre Salamero, que al cap de deu dies va marxar a Sabadell. Raset va tornar a quedar sol, fins que al novembre va aterrar Oriol Alsina. El maresmenc, que va rellevar poc després Raset per Gerard Escoda com a secretari tècnic, ha estat mig any en el càrrec.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)