Girona

I el projecte de la base?

“S'ha d'estudiar, i si genera situacions incòmodes, potser fer un pas enrere”

Oriol Alsina va presentar fa unes setmanes un projecte de futbol de base que s'acosta al surrealisme, en què barreja sense cap mania el Girona i el Llagostera. El president del Girona, Francesc Rebled, va justificar dimarts que aquest projecte “era una estratègia de club”, donant per fet que Quique Cárcel hi estaria d'acord. De fet, Rebled va argumentar que és la millor manera de tenir controlats els millors jugadors de les categories inferiors.

Quique Cárcel, del qual Rebled va destacar la implicació pel que fa al futbol de base, no va voler aprofundir en el projecte que va presentar Alsina: “La idea se m'ha comunicat i n'hem de parlar. El que és clar és que buscarem el millor per a l'entitat. Si el millor és fer aquest pas endavant, el farem. Si veiem que no es pot quadrar perquè genera situacions incòmodes, s'haurà de fer un pas enrere.” Tot i això, Quique Cárcel va assenyalar que el projecte li semblava interessant i que Alsina l'havia fet “amb el cor, buscant el creixement del Girona, cosa que s'ha de valorar”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)