Sabadell

Riau, polivalència i ofensiva per l'esquerra

Sabadell. El conjunt arlequinat aconsegueix un lateral esquerre de perfil molt ofensiu i que es pot adaptar a les posicions d'interior i extrem

No fa més d'1,75 m, i això ja és un costum al Sabadell. El conjunt arlequinat persegueix un estil de jugador tècnic que sigui capaç de conservar la pilota i amb iniciativa a l'hora de mirar la porteria contrària. A tot això respon Miguel Ángel Riau (Mequinensa, 1989), que ha jugat darrerament d'extrem però que arriba a la Creu Alta per fer-ho de lateral.

“Per la nostra idea de joc ens va perfecte un jugador tècnic, amb arribada a la línia de fons i bona centrada”, explicava el director esportiu, José Antonio Gordillo, que també destaca del jugador el seu xut a pilota aturada. “Durant aquests últims anys he jugat d'extrem, així que conec bé les dues posicions”, afirmava Riau ahir en la seva presentació amb la samarreta del Sabadell davant una cinquantena de nens a qui després va signar alguns autògrafs.

Collantes, un amic

La millor temporada de Riau com a professional va ser la passada a Cartagena, on, d'altra banda, va passar quatre anys. Allà va coincidir amb l'extrem Juan Collantes, que considera un “amic”. “Amb Collantes tinc una relació magnífica. Parlo molt amb ell durant l'any i espero que m'ajudi a l'adaptació al club i a la ciutat”, va manifestar el jugador, que també va coincidir amb altres jugadors arlequinats: “Amb Longás hi vaig jugar durant una temporada, i amb altres que ara no hi són, com ara Pablo Ruiz.” També amb Abraham Paz.

Per fitxar el jugador català, el Sabadell s'ha hagut d'avançar a altres equips. “És cert que hi havia interès per part del Tenerife, però el Sabadell hi ha posat més de la seva part. M'han trucat contínuament i m'he decidit pel projecte i també per estar més a prop de la família”, concloïa el jugador, que inicia la segona etapa a segona divisió A.

LES REACCIONS

Per la nostra idea volem un jugador tècnic, que arribi a la línia de fons i tingui bona centrada
José Antonio Gordillo
director esportiu del sabadell
Durant aquests últims anys he jugat d'extrem, així que conec bé les dues posicions
Miguel Ángel Riau
lateral del sabadell
És cert que hi havia interès per part del Tenerife, però el Sabadell hi ha posat més de la seva part. M'han trucat contínuament
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)