2a divisió A

Una decepció majúscula

Ascens frustrat. Fullana, Lobato i Álex Cruz, tres de les primeres baixes del Llagostera, marxen decebuts perquè confiaven en la promesa de renovar

La construcció de la plantilla del Llagostera que ha de competir en la 2a A ha començat i de moment ja s'ha cobrat quatre víctimes esportives en forma de baixa. Aquesta decisió no ha estat gaire ben acceptada per tres jugadors joves i amb projecció de l'equip que ha aconseguit l'ascens. Lobato, Álex Cruz i Fullana són conscients que el món del futbol provoca situacions com les que han viscut aquests dies, però se senten decebuts després de les últimes converses que havien mantingut amb el club: “A mi m'enganxa de vacances i no puc estar content. Marxo desil·lusionat perquè et fas unes idees, t'arriben a prometre coses i ara em sento una mica enganyat. Ho he d'acceptar i els desitjo el millor”, va analitzar Álex Cruz, que, tot i no aportar el rendiment que s'esperava d'un jugador com ell, sí que tenia esperances de poder fer el salt de nou al futbol professional.

En la mateixa línia s'expressa Fullana, tot i que el balear té paraules d'agraïment per tot el que ha pogut viure a Llagostera: “La temporada ha estat espectacular i he disfrutat molt. Estic molt agraït pel tracte que he rebut del club i també de tot el poble de Llagostera.” Això, però, no canvia el mal gust de boca amb què deixa l'entitat llagosterenca Fullana, un dels homes més utilitzats per Alsina i Carrillo en aquesta històrica temporada: “La veritat és que m'esperava continuar. Això és el que se'ns havia comunicat en les últimes setmanes, que tant a la 2a divisió B com a la 2a divisió A, la majoria del bloc tindria la possibilitat de renovar. Estic decebut perquè amb mi no s'ha complert el que es va parlar”, destaca el de Montuïri, que també remarca que el bloc que va aconseguir l'ascens tenia qualitat i motivació suficients per mantenir-se en la categoria de plata.

En el cas de Lobato, força afectat, el central andalús va declinar fer declaracions en la jornada d'ahir, però sí que va fer públic el seu malestar a través de les xarxes socials.

El Llagostera s'ha caracteritzat per fer una reestructuració força profunda cada vegada que ha aconseguit un ascens, i els èxits que s'han anat succeint des de la 2a regional fins a la 2a divisió A avalen aquesta manera de treballar. Ara caldrà veure si ho aplica en una plantilla que vol tastar el futbol professional.

Les primes, pendents

Més enllà de les renovacions i les baixes, un altre dels apartats que haurà de tancar l'equip llagosterenc és el de les primes per haver pujat a la 2a A, una quantitat que com a mínim els que han marxat no han cobrat: “Estem pendents que es compleixin les quantitats que es van dir. Crec que el que hem fet mereix un reconeixement i, si es va parlar d'unes xifres, cal complir el que s'ha pactat”, va dir Fullana, que confia en la paraula d'un club que no li ha fallat en tot el curs en què hi ha militat.

UN ALTRE FRONT

El club ha de tancar el premi econòmic que es dóna als jugadors per haver obtingut l'ascens

ELS PROTAGONISTES

Ha estat un gran any, però em queda un mal gust de boca. Jo esperava continuar a 2a A
Francesc Fullana
exjugador del llagostera
Marxo decebut. Et fas unes idees, et prometen coses i ara em sento una mica enganyat
Álex Cruz
exjugador del llagostera

Andrés Barón, l'adéu al lateral de fora de casa

Andrés Barón va aterrar a Llagostera l'any del debut del conjunt del Gironès a la 2a divisió B i, juntament amb homes com ara Tarradellas, Pi o Tito, el seu objectiu era aportar la seva experiència en un equip debutant. Sense fer gaire soroll, el lateral aragonès ha estat una peça molt utilitzada sobretot en els partits a domicili. Aquesta temporada, per exemple, ha jugat onze partits lluny del municipal i només quatre en el petit terreny de joc llagosterenc.

Sense fer actuacions estel·lars sobre el verd, però tampoc errors, Barón s'ha caracteritzat per ser un jugador complidor i també fidel. Això va quedar demostrat quan, tot i quedar sense fitxa l'estiu del 2012, va continuar entrenant-se fins al mercat d'hivern i amb esforç es va guanyar la tornada a l'equip. En aquell tram final va ser indiscutible. Camí dels 32 anys, Barón també veu com li passa el tren de l a 2a divisió A per davant.

La poca participació en els últims partits ja feia preveure que podria ser un dels primers jugadors sacrificats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)