Sabadell

Crespí i Sotan allarguen el seu compromís al Vallès

Sabadell. El de sa Pobla va signar per dos cursos i el Tòquio va confirmar la renovació de la cessió del japonès. Agus, del filial, jugarà amb el primer equip

El Sabadell va tancar ahir una de les operacions que portaven més de cap la direcció esportiva. Tot i que aquesta setmana José Antonio Gordillo era molt positiu parlant de la renovació de Martí Crespí, va ser ahir que el central de sa Pobla va signar la continuïtat com a arlequinat.

Serà per dues temporades més, després d'un estira-i-arronsa entre el jugador i el club, que en un principi no es van posar d'acord en les xifres. A més, l'interès de diversos clubs –algun de categoria superior– va fer trontollar l'entesa entre el club i el central, que la temporada passada va ser un dels actius principals de la defensa vallesana.

L'altre nom propi és el de Sotan Tanabe, que, definitivament, el 14 de juliol tornarà a la disciplina del Sabadell. El jugador estava cedit per una temporada, procedent del Tòquio FC, i abans-d'ahir el conjunt japonès va confirmar de manera oficial que el préstec queda renovat per un curs més. El jugador tenia tota la intenció de quedar-se a Catalunya un curs més –vol triomfar a Europa– i el conjunt arlequinat ja donava per fet que l'atacant continuaria la temporada 2014/15.

Agus, al primer equip

El Sabadell va anunciar la renovació del lateral dret de Barberà del Vallès Agus Medina. L'acord és per una temporada, amb opció a dues més segons objectius. El lateral dret anirà amb el primer equip, però mantindrà la fitxa del filial per si no acaba disposant de minuts.

LA REACCIÓ

Treballarem per tornar a intentar jugar la promoció d'ascens a primera divisió
Martí Crespí
central del sabadell
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)