2a divisió A

El Llagostera vol mantenir el nucli dur de l'equip

Converses internes. L'àrea esportiva compta amb jugadors que han tingut un paper destacat aquest curs i haurà de prendre decisions difícils

Tot i que la voluntat del Llagostera fa unes setmanes era mantenir gran part dels jugadors que han realitzat una temporada molt bona, un cop aconseguit l'ascens i amb l'escenari del futbol professional al davant es preveuen canvis en la plantilla. L'àrea esportiva ha començat a parlar amb tots els jugadors i la intenció és quedar-se el nucli dur de l'equip del curs passat: “Tenim clar que quan un equip aconsegueix un ascens de categoria, aquest bloc mereix tota la confiança, però estem davant d'un salt molt important cap a la 2a divisió A. No és un salt només de nivell esportiu, sinó també econòmic. Ens quedarem el nucli de l'equip que ha pujat i després haurem de gestionar les incorporacions”, va explicar Gerard Escoda, que hi va afegir que les quatre baixes que es van anunciar dimecres les tenien molt clares per diversos motius, però que ara cal analitzar-ho tot més profundament. Tot i tenir-ho decidit, no es pot dir que la resta de baixes estiguin tancades. La intenció és enllestir-ho en l'inici de la setmana que ve.

Així doncs, s'interpreta que el nucli dur del Llagostera campió de lliga que farà el salt a la 2a A podria estar format per homes als quals fa setmanes que se situava en la segona categoria estatal, fins i tot en altres equips, com ara Eloy Gila, Vallho, Jordi López o el porter Moragón. En l'aire hi ha el futur d'homes que tenen una ocasió gairebé única per jugar a 2a A, com ara Tarradellas, Enric Pi o Tito.

Una setmana clau

Després d'un primer contacte amb els jugadors, a partir de dilluns es viuran hores clau per saber el desenllaç i el futur de la majoria de futbolistes: “Fins que no estigui tot al 100% lligat no podem anunciar res”, diu Escoda.

EL PROTAGONISTA

Quan un equip aconsegueix un ascens mereix tota la confiança però estem davant d'un salt molt gran a tots els nivells
Ens quedarem el nucli de l'equip que ha pujat i després gestionarem les incorporacions
Gerard Escoda
secretari tècnic del llagostera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)