2a divisió A

Palamós, la nova llar

Llagostera. El degà i el club llagosterenc van arribar a un acord per compartir el Nou Municipal i, a falta de tancar els serrells avui amb l'Ajuntament, el Llagostera ja sap on jugarà a segona divisió A

El Llagostera jugarà els partits com a local a segona divisió A al Nou Municipal de Palamós després de l'acord al qual van arribar ahir el degà i el club llagosterenc per compartir l'estadi. L'entesa entre clubs és total, i ara només falta que el Llagostera i l'Ajuntament de Palamós, amb l'alcaldessa Maria Teresa Ferrés al capdavant, s'acabin de posar d'acord en la reunió que mantindran avui per acabar de parlar dels serrells de l'operació –bàsicament falta deixar firmats tots els acords–. Si no hi ha cap contratemps l'entesa total es podria fer oficial avui mateix o, com a molt tard, demà, dia en què la Lliga de Futbol Professional (LFP) té previst fer una visita al Nou Municipal per donar-hi el vistiplau.

Tot facilitats

Després que el Girona comuniqués el divendres que es negava a compartir Montilivi, el Llagostera es va començar a moure per trobar nova llar. Tot i haver rebut varies proposicions de fora de Girona, Palamós sempre va ser la primera opció del club llagosterenc, que dissabte es va reunir amb el regidor d'esports de l'Ajuntament palamosí, Joan Curto, per començar a temptejar el terreny. El consistori, que des d'un primer moment es va mostrar obert i predisposat a adoptar el Llagostera, va transmetre la informació al Palamós FC, que ahir es va reunir en una junta extraordinària per decidir què fer. Els dirigents del degà també van veure bé l'operació i, després d'una breu reunió entre els dos clubs, el Palamós va anunciar ahir al migdia que donaria les màximes facilitats per a l'arribada del Llagostera al Nou Municipal. “Per part nostra hi haurà màxima col·laboració, ens hem entès de seguida i no crec que hi hagi cap problema”, afirmava ahir el president del club palamosí, Joan Pau Pérez.

Per la seva banda, la presidenta del Llagostera, Isabel Tarragó, es mostrava confiada de poder tancar l'acord avui mateix després de la reunió amb l'Ajuntament. “Encara no està tancat, encara queda molta feina a fer. Amb el Palamós ens hem posat d'acord, i ara falta rematar-ho, encara que tot estan sent facilitats”, destacava Tarragó, que va voler agrair totes les altres propostes rebudes per acollir el Llagostera a segona A: “Volem donar les gràcies a tots els ajuntaments i clubs que s'han posat en contacte amb nosaltres per oferir-nos la possibilitat de jugar als seus estadis.”

Un partit entre veïns

El Llagostera i el Palamós semblen destinats a ser dos clubs molt amics d'ara endavant. De moment, el dimecres 6 d'agost (a dos quarts de nou del vespre), Palamós i Llagostera s'enfrontaran al Nou Municipal en un partit amistós que servirà per fer la presentació del primer equip del degà –en primera instància, el rival del Palamós havia de ser la Jonquera.

Serà un partit en què perfectament es podrien començar a veure els primers efectes de l'acord de col·laboració entre els dos clubs, com per exemple alguna de les cessions previstes direcció Palamós que s'han plantejat durant les reunions d'aquests dies. Alguns dels jugadors que tindrien el perfil per entrar en alguna d'aquestes operacions podrien ser els defenses Toni Cunill –la temporada passada ja va jugar al Palamós cedit pel Llagostera, després que el fitxés Oriol Alsina en la seva etapa de director esportiu del Palamós–, David Cano, un exjugador del Palamós fitxat pel Llagostera el curs passat, o Roger Barnils, entre altres, que podrien agafar experiència a tercera divisió abans de fer el salt a segona A.

Cal recordar que el Palamós, abans de saber-se que compartiria estadi amb el Llagostera, esperava tancar la plantilla del curs vinent amb un central esquerrà.

FALTA REMATAR-HO

L'acord es podria fer oficial avui o demà, coincidint amb la visita de l'LFP a Palamós

ENTRE AMICS

El 6 d'agost el Palamós i el Llagostera s'enfrontaran al Nou Municipal
Abans de l'entesa entre clubs, el Palamós s'havia reunit en una junta per decidir

LES REACCIONS

Només ens falta concretar els serrells de l'operació amb la presència de l'alcaldessa
Joan Curto
regidor d'esports de palamós
L'acord, tant dins la junta com amb el Llagostera ha estat molt ràpid i molt positiu per a tots
Joan Pau Pérez
president del palamós cf
S'ha arribat a un acord amb el Palamós i ara esperem tancar-ho amb l'Ajuntament
Isabel Tarragó
presidenta del llagostera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)