Sabadell

Airam Cabrera s'allunya

Sabadell. El davanter centre del Cadis ha acordat aquesta setmana la renovació amb el seu equip, tot i que triga a signar-la. Gordillo havia posat interès a incorporar el jugador

A hores d'ara el mercat de segona B és terra cremada. La majoria dels millors davanters centres de la categoria ja tenen nova destinació i sembla que Airam Cabrera ha deixat de ser l'excepció. El canari agrada molt a la direcció esportiva del Sabadell, que encara conserva alguna possibilitat d'incorporar-lo ja que el davanter està trigant a signar la renovació. Amb tot, les esperances s'han reduït molt aquesta setmana ja que el poderós ariet ha passat d'estar molt a prop de vestir la samarreta arlequinada a acordar la renovació amb el Cadis.

Sense Airam, al Sabadell se li redueixen les possibilitats de pescar un davanter a segona B. En poques temporades, aquest mercat ha passat de ser exclusiu per als equips amb menys recursos a ser la principal font de jugadors per a tots a segona A. El Girona (Mata), l'Alavés (Barreiro), el Numància (Ito i Álex Arias), l'Osasuna (Koné) i l'Albacete (Chumbi) han estat més ràpids i eficients.

A la recerca d'un ariet

El Sabadell està buscant un davanter centre que complementi els dos que ja té (Edgar i Tamudo). Però a hores d'ara hi ha pocs equips de la categoria que ja tinguin la seva quota d'ariets formada. S'ha de veure què farà el Las Palmas, però almenys ja en té tres (Máyor, Benja i Aranda), mentre que la Ponferradina conserva els seus titulars (Yuri i Fofo), igual que el Numància (Sergi Enrich), el Leganés (Carlos Martínez) i el Betis (a punt de renovar Rubén Castro).

Pel que fa a la resta d'equips, fins i tot n'hi ha que a hores d'ara no disposen de cap punta a la plantilla. És el cas del Saragossa, el Mallorca, el Recreativo, el Lugo, el Tenerife, l'Alcorcón o el Racing. D'aquesta manera, David Rodríguez (exjugador del Celta i ara pretès pel Tenerife), Ángel (exjugador del Llevant i l'Elx, ara pretès pel Mallorca), Jona (propietat del Granada i a punt de renovar amb el Cadis) i Ortuño (el segueix mitja lliga, però el Mallorca i el Sabadell amb especial intensitat) són les opcions més sonades. Amb el mercat de segona B esgotat, els equips han d'optar per la imaginació i el reciclatge de futbolistes que algú va donar per acabats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)