2a divisió A

El garrotxí Miquel Soler entrenarà el Mallorca

El que faltava. Amb l'arribada del de Sant Esteve d'en Bas a la banqueta mallorquinista, tots els equips de segona ja tenen entrenador per afrontar la temporada que ve

El Mallorca va fer oficial ahir l'acord que lligarà Miquel Nanu Soler, de 49 anys, com a entrenador del Mallorca la temporada que ve. Miquel Àngel Nadal, director esportiu de l'entitat balear i que va coincidir al camp amb Miquel Soler al Barça i al Mallorca, ha apostat per fer debutar el de la Vall d'en Bas a les banquetes de segona divisió. Amb Soler, tots els equips de la divisió de plata ja tenen tècnic.

Miquel Soler es va iniciar en les categories inferiors de l'Olot abans de fer el salt, amb 18 anys, a altres equips com l'Espanyol, amb qui va jugar la final de la UEFA del 1988, i el Barça, on va guanyar dos títols de lliga. Més tard va acabar passant per altres equips de primera divisió i va defensar els interessos de l'Atlético de Madrid, el Sevilla, el Real Madrid i el Saragossa, abans de jugar les últimes cinc temporades al Mallorca. Va disputar 504 partits a primera divisió.

Des d'aquell moment ha viscut vinculat al futbol de base del club balear, on va viure la seva primera i última experiència a les banquetes al Mallorca B. Dues temporades difícils, amb jugadors pujant i baixant al primer equip, que van acabar suposant el descens del filial a tercera i la marxa de Miquel Soler. Tot i els mals resultats, el seu nom ha estat habitual en les apostes per ocupar la plaça de tècnic del primer equip i ahir es va concretar.

UN HISTÒRIC

És el cinquè jugador amb més partits disputats en la primera divisió (504)
L'experiència com a tècnic es redueix al filial del Mallorca, que va baixar a tercera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)