2a divisió A

Acord amb SportClinic i Ernest Esteve

Més novetats. L'empresa gironina s'encarregarà de tractar els problemes mèdics del Llagostera i el seu director s'integrarà al cos tècnic

L'entrada del Llagostera en la Lliga de Futbol Professional (LFP) està comportant canvis estructurals a tots els nivells. Un és l'acord que ahir va segellar el club llagosterenc amb SportClinic SL, que s'encarregarà de tractar els problemes mèdics de la primera plantilla. Dins de l'entesa, el director de l'empresa gironina, Ernest Esteve, serà el readaptador i recuperador de l'equip i s'integrarà al cos tècnic. Curiosament, i tal com està passant amb diferents jugadors, Esteve també era pretès pel Girona.

SportClinic, que està especialitzada en fisioteràpia i osteopatia, farà intermediació en serveis específics segons les necessitats de recuperació dels jugadors. La medicina de l'esport, la traumatologia i la recuperació esportiva són part dels àmbits d'actuació del nou aliat del Llagostera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)