2a divisió A

Palafrugell s'alia amb el Llagostera

Col·laboració. El municipi confirma l'acord perquè el club llagosterenc s'entreni al Josep Pla i Arbonès, utilitzat el curs passat pel Girona

L'Ajuntament de Palafrugell va confirmar ahir, a través d'un comunicat al seu lloc web oficial, el que ja havia transmès la setmana passada al Girona. El municipi baixempordanès ha tancat un acord amb el Llagostera perquè el conjunt que prepara Santi Castillejo hi faci els entrenaments, cosa que de retruc impedirà al Girona assistir-hi amb regularitat com va fer en la segona part de la temporada passada. El Llagostera, per tant, reforça encara més els vincles amb la Costa Brava, després d'assegurar-se la disputa dels partits de lliga de segona divisió A al Nou Municipal de Palamós. Disposar del Josep Pla i Arbonès per als entrenaments és tota una garantia i un alleujament per al Llagostera.

L'acord entre l'Ajuntament de Palafrugell –mitjançant l'Institut Municipal d'Esports– i el Llagostera es presentarà de manera oficial divendres al matí, al mateix estadi Josep Pla i Arbonès. El municipi valora el fet que “gaudirà d'una promoció de ciutat”. A més, l'entesa inclou també una “col·laboració esportiva” entre el Llagostera i el FC Palafrugell. El conjunt palafrugellenc és a tercera catalana.

El GEiEG, alternativa

La temporada passada, i arran d'unes gestions d'Oriol Alsina, el Girona va passar a entrenar-se a Palafrugell un parell de cops per setmana, després d'haver començat anant a Navata. Ara, el Girona e busca alternatives, conscient que no pot castigar en excés la gespa de Montilivi, i un dels escenaris que contempla és el camp de gespa que hi ha a l'estadi del GEieG de Palau.

EN SINTONIA

L'entesa, que es presentarà divendres, inclou la col·laboració entre els dos clubs
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)