2a divisió A

El futur dels joves, obert

Cano, Nuha i Ratti. Els tres integrants de la primera plantilla tenen contracte amb el Llagostera. El primer ha de decidir el seu futur, mentre que els altres dos faran la pretemporada

Després d'haver renovat una part important del bloc de l'ascens i d'haver confirmat que Barnils és membre del primer equip, el Llagostera ha de decidir quin és el futur dels tres joves que es mantenen a la plantilla –David Cano, Nuha i Nico Ratti–, que no han gaudit de gaires minuts en la segona divisió B però quan se'ls ha necessitat han ofert un bon rendiment. Ara, amb un salt més de categoria, caldrà decidir si es mantenen en el primer equip o si la millor opció és que surtin cedits, agafin minuts i experiència i puguin tornar a Llagostera més fets futbolísticament. “Tenen contracte però ens hem d'asseure i parlar. Hem de saber què volen fer ells, si la seva prioritat és continuar o els pot interessar una cessió”, explica el director esportiu, Oriol Alsina. De moment, el Llagostera ha confirmat que l'autor del gol de l'ascens, Nuha, i el porter Nico Ratti faran la pretemporada amb l'equip. En el cas del davanter, Nuha ja va demostrar que no li fan por els reptes ja que el curs passat va passar de jugar a primera catalana a jugar a la segona B. Pel que fa a Nico Ratti, participarà en la pretemporada, però el club ha reconegut que busca un porter més. Finalment, el central Cano valora les opcions que li pot oferir el Llagostera: “Quedar-se en el primer equip, a segona A, és una gran opció i ho veig amb bons ulls encara que em costi més guanyar-me minuts. Si hi hagués una cessió, hauria de ser amb algun equip de segona B i amb la intenció de mantenir la vinculació amb el Llagostera.”

Finalment, aquesta setmana també hi ha prevista la reunió definitiva amb Chamorro. El Llagostera li va fer saber fa dues setmanes que no comptaven amb ell tot i haver aconseguit la renovació per partits jugats. Ara caldrà veure si hi ha acord per rescindir-li el contracte o si s'ha replantejat la situació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)