Girona

Exploren la via de la cessió, ara a Elx

Limitat per l'economia, una de les fórmules més interessants per al Girona és nodrir-se de jugadors cedits. No és la mesura ideal per garantir-se actius del club a mitjà termini, però són una bona solució per reforçar-se i demanar un rendiment immediat. L'any passat la fórmula va rutllar molt bé, sobretot amb Alfredo Ortuño, Ivan López, David Timor i Jonás Ramalho, i el club pensa repetir-ho. De moment, avui presenta Ramalho, amb el qual ha renovat la cessió de l'Athletic. La intenció és ampliar la nòmina de cedits, i en la llista hi ha dos defenses que han tingut molta continuïtat al filial de l'Elx, a segona B.

Els jugadors pels quals s'ha interessat el Girona són Miguel Ángel Garrido i José Ángel Alonso. Miguel Ángel, de 23 anys, és un lateral dret que també pot jugar en posició més avançada. Ha jugat dos cursos a l'Elx B, després de passar per l'Oriola, i ha disputat 33 partits (2.832 minuts) aquesta temporada. José Ángel Alonso és central, té 25 anys i va arribar a Elx procedent del Salamanca, amb el qual va debutar a segona A. Fix en la defensa, ha acumulat 36 partits (3.208 minuts) aquest curs. Tant el lateral com el central tenen la intenció de pujar un graó, després d'haver competit a segona B.

A PRÉSTEC

El Girona demana el lateral Miguel Ángel i el central José Ángel, fixos fins ara a l'Elx B
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)