2a divisió A

Els arriba l'hora de reivindicar-se

El Llagostera va fer oficial durant la tarda d'ahir la incorporació del sisè i el setè fitxatge: David Querol, procedent del Nàstic i Pedro Alcalá, que arriba del Múrcia, ja són a tots els efectes nous futbolistes de la plantilla llagosterenca. En tots dos casos es repeteix una motivació per consolidar-se en el futbol professional.

El cas més clar és el de Pedro Alcalá. El jugador de Mazarrón ja ha provat la 2a divisió A amb el Múrcia i el Real Unión d'Irun, però no ha gaudit de la confiança suficient per demostrar que és un central apte per aquesta categoria. A les files del Múrcia, conjunt que va jugar la promoció d'ascens a la primera divisió, el nou futbolista llagosterenc només hi ha pogut disputar nou partits i ara ha decidit prendre una decisió força complicada com és deixar el club de la seva terra natal i embarcar-se en el projecte del Llagostera. A terres gironines, el jove defensor espera obtenir un paper principal. La seva gran envergadura –fa 1,96– i la seva contundència al darrere són els seus principals arguments perquè Sant Castillejo li doni confiança en forma de minuts. A Múrcia, la notícia de la seva marxa es va rebre amb un pèl de tristesa per part de l'afició, ja que veien en Pedro Alcalá un bon defensa de futur i, a més, murcià, amb l'extra que sempre té jugar en l'equip de casa.

El repte de Querol

Sense experiència a la 2a A, David Querol sí que fa un pas important en la seva carrera futbolística. Als 25 anys, el de Reus deixa enrere la categoria de bronze del futbol estatal després d'haver-hi competit amb el Betis B i amb el Nàstic en les dues últimes temporades. El tècnic, Santi Castillejo, el coneix bé de la seva etapa al Reus i sap que amb Querol a l'equip té un atacant molt polivalent –pot jugar en totes les posicions d'atac– que si té continuïtat és capaç de mostrar una gran versió. Al Nàstic, jugant de manera irregular, ha combinat grans actuacions amb d'altres de molt discretes.

Els dos últims fitxatges del Llagostera arriben amb un contracte de dues temporades, un altre fet que confirma que la voluntat del club és que aquestes apostes creixin de blaugrana i donin un bon rendiment.

CONFIRMATS

El Llagostera va fer oficial les arribades de Querol (Nàstic) i Alcalá (Múrcia)

BUSCANT MINUTS

Querol fa un gran salt i Alcalá vol demostrar que és un central apte per jugar a 2a A
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)