2a divisió A

Jose se'n va a Múrcia

Retorn. El defensa de Taialà, que va decidir no tornar a Xipre, torna a segona A i s'ha compromès per una temporada amb el conjunt murcià

Jose Martínez tornarà a competir a segona A. El lateral dret gironí, que l'estiu del 2013 va tancar una llarga etapa a Montilivi i va provar sort a l'Omonia Nicòsia de Xipre, s'ha compromès ara amb el Múrcia, que ahir va anunciar l'acord. L'entesa és per a una temporada.

El defensa tenia una temporada més de contracte amb l'Omonia, però en va marxar amb la voluntat de no tornar-hi. La seva idea era tornar a competir a segona A, més a prop de casa, i hauria vist amb molt bons ulls el retorn a Montilivi. Finalment, però, ha estat el Múrcia el conjunt que ha apostat per ell. El conjunt murcià, que la temporada passada va accedir a les eliminatòries d'ascens a primera, estrena tècnic a la banqueta, després de la marxa de Julio Velázquez de la banqueta, rellevat pel debutant José Manuel Aira.

Jose tindrà l'oportunitat d'enfrontar-se al Girona per primera vegada des que en va marxar. Va aterrar a Montilivi l'estiu del 2005, a tercera divisió, i va anar pujant fins a arribar a segona A, categoria en què va acumular 160 partits en cinc temporades. Era el jugador més veterà de la plantilla –vuit temporades, amb 251 partits– però va decidir marxar just després de lluitar per l'ascens, i en plena indefinició al club.

LA VOLUNTAT

El jugador, de 31 anys, recupera un lloc a 2a A, on va jugar cinc cursos amb el Girona

LA XIFRA

251
partits
va jugar Jose durant vuit temporades amb el Girona, entre 3a divisió i 2a divisió A.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)