Sabadell

Primeres suors

Sabadell. La plantilla vallesana, a la qual només li falten quatre peces, va començar ahir els entrenaments i les revisions mèdiques

El Sabadell va començar ahir la pretemporada amb els primers entrenaments i les primeres revisions mèdiques. Al matí, la meitat de la plantilla va passar les proves mèdiques i analítiques mentre l'altra meitat s'exercitava a les ordres de Miquel Olmo. Avui el matí es canviaran les tornes. Després, a la tarda, tot l'equip, amb l'excepció del lesionat Ciércoles, va tenir el primer entrenament conjunt a la Nova Creu Alta. L'equip farà diverses sessions aquesta setmana –sovint en doble sessió– excepte dijous, en què hi haurà la ofrena a la Mare de Déu de la Salut i, a les 8 del vespre, la presentació oficial de la plantilla davant l'afició. La setmana que ve, el Sabadell realitzarà una estada de set dies al Muntanyà, durant la qual disputarà el primer amistós de l'estiu, al camp de futbol de Seva, contra el Manlleu. El 27 de juliol tornarà al Vallès per continuar-hi la preparació.

Miquel Olmo ja va poder treballar ahir amb una plantilla molt àmplia, a la qual només li falten uns retocs, ja que la secretaria tècnica del Sabadell té la feina de confecció del bloc avançada. Ha renovat el gros de la plantilla (15 jugadors), ha pujat un futbolista del planter (Agus) i ha incorporat el pivot Eguaras, el lateral Riau i l'extrem Aridai. A José Antonio Gordillo només li falten quatre peces per completar l'equip: un central, dos mitjos i un punta.

DIES INTENSOS

El Sabadell es presentarà dijous i la setmana que ve farà l'estada al Muntanyà
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)