Sabadell

Aridai, ara sota els focus

Sabadell. Després d'un immens curs a l'Hospitalet (11 gols), Aridai Cabrera es perfila com una de les referències en l'atac arlequinat, que demana una nova referència de l'estil Lanza o Cuenca

Qui els coneix diu que en els quatre grups de segona B no hi ha hagut cap jugador amb la seva capacitat de desbordar la defensa rival. Aridai Cabrera torna a la segona A amb el Sabadell i amb la intenció d'afermar-s'hi. Més madur que en la seva anterior etapa al Girona –ara té 26 anys; a Montilivi, 24– arriba havent fet anar de cap per avall el grup tercer de la categoria de bronze.

Els onze gols i gairebé vint assistències són la seva principal credencial. De fet, a l'Hospitalet va ser la seva millor temporada, que li ha permès fer el salt a la categoria professional. “Vaig seguir molt l'Hospitalet durant la promoció d'ascens i és un jugador que m'agrada molt. Per tant, felicito José Antonio Gordillo per la seva adquisició i per la rapidesa a l'hora d'aconseguir els serveis del jugador”, indicava el vicepresident primer del Sabadell, Ignasi Lúquez, durant la presentació del jugador ahir a la Creu Alta, tot i que el jugador havia fitxat el mes passat amb l'equip. De fet, Aridai ja estava fitxat abans que acabés la temporada amb l'Hospitalet. Al contrari del que va dir el president riberenc, Miguel Garcia, si el seu equip pujava de categoria el jugador hauria recalat igualment al Vallès Occidental.

La confirmació del fitxatge es va dilatar tant, doncs, per respecte entre els dos equips, malgrat que el jugador i el seu representant ja havien donat la paraula a José Antonio Gordillo.

Terra d'extrems

Aridai no va passar de mer revulsiu –moltes vegades ni això– en la seva anterior i única etapa a segona A amb el Girona (187 minuts, nou partits). “Per unes circumstàncies determinades vaig decidir abandonar l'experiència a segona A, però vinc a Sabadell a intentar aprofitar-la al màxim”, afirmava l'extrem, que va abandonar Montilivi a mitja temporada per la falta de minuts. Ara, d'oportunitats no li'n faltaran perquè el Sabadell va passar tot el curs anterior demanant un extrem esquerre de les seves característiques –dretà i que desbordi cap al centre.

La Nova Creu Alta sempre ha estat un lloc ideal perquè els atacants de banda explotin. Ho van fer, sense anar gaire lluny, Lanzarote i Cuenca, que després del Sabadell van anar a primera divisió amb l'Espanyol i el Barça, respectivament. “Durant la temporada passada vaig veure molts partits sobretot en la segona volta i crec que, tenint en compte com juga l'equip, puc aportar força coses”, reconeixia Aridai, que espera retornar a l'entitat la confiança que ha dipositat en ell: “No serà fàcil, però m'agraden els reptes i intentaré igualar els registres del curs passat.”

Tal com jugava el curs passat, penso que el joc de l'equip em pot beneficiar com a jugador
Aridai Cabrera
extrem del sabadell
A qualsevol jugador li agraden els reptes i jo estaria encantat de repetir els números que vaig fer el curs passat amb l'Hospi
Vaig seguir molt l'Hospi i és un jugador que m'agrada molt. Felicito Gordillo per l'adquisició
Ignasi Lúquez
vicepresident del sabadell
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)