2a divisió A

Es confirma que el Llagostera serà el rival en el Costa Brava

Duel gironí. El partit es jugarà a l'estadi de Montilivi el dissabte 9 d'agost (20.30 h). Serà el seu primer enfrontament com a equips de 2a A

El president del Girona va confirmar que el Llagostera serà el convidat en el trofeu Costa Brava. El partit amistós entre tots dos equips, rivals per primera vegada en la lliga, ja estava pactat des que Oriol Alsina va decidir tornar a Llagostera, però el Girona no havia aclarit encara si faria coincidir el partit amb el trofeu que organitza cada estiu, un dels pocs partits que sol jugar a Montilivi durant la pretemporada. El partit es disputarà el dissabte 9 d'agost (20.30 h). Abans, el Girona té tancats amistosos a Peralada (26 de juliol) i al camp de l'Espanyol B (2 d'agost). També hi ha programada la visita al Palamós, el 17 d'agost. El Girona no té previst fer cap estada de pretemporada. “S'han mirat algunes coses, però el tècnic ja veu bé treballar aquí”, va comentar Quique Cárcel.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)