Sabadell

Presentats davant l'afició amb poques cares noves

Sabadell. Tot i que falta tancar la plantilla amb dues o tres incorporacions més, el conjunt arlequinat va reunir unes 600 persones a la Nova Creu Alta en el primer acte oficial de l'equip

Prop de 700 persones es van reunir ahir a la Nova Creu Alta per veure la presentació del Sabadell amb poquíssimes cares noves. L'afició arlequinada només va poder veure tres debutants (Aridai, Riau i Eguaras) en un acte que, a banda dels parlaments, va concloure amb un partidet d'entrenament.

Els fitxatges es continuen fent esperar a la capital del Vallès, en una plantilla que, ara mateix, només té vint integrants. Un defensa, un migcampista i un davanter són les prioritats. Sobretot en el cas del punta, que cada dia que passa s'està tornant més urgent. Dilluns, l'equip marxarà a fer una estada, i Miquel Olmo no podrà integrar totes les peces. En els últims dies s'havia parlat del possible interès per Braian Rodríguez, davanter del Betis, arran d'una informació del diari Marca, però el creixent interès de l'Eibar sembla que el situa més a prop del País Basc.

Primers lesionats

El Sabadell, que va patir una autèntica plaga de lesions la temporada passada, ja ha començat amb les primeres baixes en els primers dies de preparació. En el partidet d'entrenament ja no hi va poder participar Juanjo Ciércoles, que arran de l'operació de final del curs passat no podrà disputar el primer partit de lliga, com tampoc ho podrà fer el capità, Antonio Hidalgo. El granollerí té uns problemes en un bessó que ja van fer que es perdés diversos partits el curs passat, sobretot en la primera volta amb Javi Salamero a la banqueta.

LES REACCIONS

El curs passat va ser molt bonic i tots volem somiar, però només podem prometre treball
Antonio Hidalgo
capità del sabadell
Hem d'intentar fer de la Nova Creu Alta una Bombonera. Només serà possible amb l'afició
Ignasi Lúquez
vicepresident del sabadell
Necessitem com la temporada passada el vostre suport per intentar reviure grans fites
Miquel Olmo
entrenador del sabadell

Tres fitxatges i sense les samarretes oficials

La presentació va quedar deslluïda perquè els jugadors no es van poder vestir amb les samarretes amb què jugaran la temporada vinent. Kelme, que és la marca distribuïdora i amb la qual els uneix encara un contracte que acaba el 2016, no va enviar a temps els equipaments, amb el perjudici afegit que el club no les va poder comercialitzar ni ahir, dia en què es van reunir prop d'un miler persones a
la Nova Creu Alta, ni tampoc els dies que els socis han fet cues per renovar els seus
carnets.

Amb tot, tant el club
com la marca tenen
previst que sigui la setmana vinent quan el patrocinador faci arribar les samarretes per a la temporada vinent. Altres clubs que també vesteixen aquesta marca, però, ja fa més de deu dies que la van presentar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)