2a divisió A

A punt per l'estrena

El Nou Municipal de Palamós no haurà de patir grans canvis per, a partir del mes que ve, rebre partits de 2a A

La lliga dóna un curs de renda als nouvinguts per adequar el camp als requisits que es demanen

El Nou Municipal de Palamós ja resta els dies per re de nou partits de segona divisió. Les instal·lacions palamosines no hauran de patir molts canvis pel que fa a l'estructura o altres obres importants. Si bé la lliga no obliga als nouvinguts a la categoria a adaptar-se en la totalitat a la condicions exigides durant el primer any a la competició, l'estadi de Palamós manté unes prestacions acceptables per al desenvolupament del futbol professional. El marge de maniobra en aquest primer curs a la categoria permetrà al Llagostera tenir temps per, en un hipotètic segon any, poder fer les reformes pertinents que llavors sí estarien obligats a fer, com per exemple la col·locació de seients a la zona de preferent, ara de ciment, la instal·lació de torns en els accessos al camp i d'altres petites actuacions que sí obligarien a l'entitat presidida per Isabel Tarragó a invertir una quantitat de diners, ja que l'Ajuntament de Palamós difícilment podria assumir-ne els costos: “No tenim moltes novetats respecte a la lliga. De moment encara hi ha incògnites però sabem que en el primer any a la categoria el Nou Municipal de Palamós està quasi preparat per a la competició”, comenta la presidenta del club llagosterenc.

Els rentats de cara

Moltes de les parts de l'estadi del Palamós, ara també del Llagostera, hauran de rebre un rentat de cara en forma de pintura, actualització i renovació del mobiliari, ja que els anys han passat factura. En tot cas, aquestes petites actuacions estaran llestes per a l'inici de lliga el cap de setmana del 23 i 24 d'agost –demà es farà el pertinent sorteig a la seu de la lliga–. El pas del Palamós pel futbol professional durant el final de la dècada dels vuitanta i principis dels noranta va obligar llavors al conjunt palamosí a adequar les instal·lacions que requeria el futbol professional. Una sala de premsa ja feta, les cabines corresponents a la zona alta de tribuna, sales per al material, vestidors per als jugadors i els àrbitres i alguna habitació pels pertinents controls d'antidopatge són apartats de l'estadi indispensables que altres equips han hagut de construir. Si bé a Montilivi no li calia ni el mínim rentat d'imatge que s'haurà de fer, les grades del Municipal, a falta que la brigada de neteja en tregui la pols, estan a punt perquè els aficionats llagosterencs gaudeixin d'un altre any d'insomni.

UN ANY DE MARGE

La LFP permet als nouvinguts no adequar-se durant el primer curs a la totalitat dels requisits establerts

LES REACCIONS

Les instal·lacions del Municipal de Palamós en alguns aspectes han quedat velles i s'han de renovar
Mediapro farà un llistat amb els retocs que haurem de fer per adequar-ho tot el màxim possible
Isabel Tarragó
Presidenta del llagostera
No tenim moltes novetats respecte a la lliga. De moment hi ha incògnites però sabem que durant el primer any el camp està quasi preparat
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)