2a divisió A

Quasi dos milions d'euros assegurats per Mediapro

La visita. El Llagostera va rebre al nou municipal un equip de tècnics del grup que té els drets televisius per avaluar les instal·lacions. Els retocs obligatoris seran mínims

El Llagostera va obrir ahir les portes del municipal de Palamós a un equip tècnic format per tres persones de Mediapro, el grup de comunicació que tindrà els drets televisius del conjunt llagosterenc a segona divisió A. L'àrea de comunicació de l'entitat gironina va acompanyar els tècnics, que van estudiar les posicions on se situaran les càmeres, tots els cables i les unitat mòbils corresponents en les retransmissions dels enfrontaments. Les instal·lacions palamosines seran sotmeses a un petit rentat de cara, i és que els tècnics del grup de comunicació passaran un informe amb les incidències que el Llagostera haurà de tenir en compte –s'esperen petits retocs en la instal·lació elèctrica o mobiliari divers–. L'acord amb Mediapro s'allargarà dues temporades i el club presidit per Isabel Tarragó rebrà prop de dos milions d'euros per cada una de les campanyes, sempre que mantinguin la categoria en la divisió de plata. El fet que el conjunt llagosterenc no hagi de remenar gaires parts de l'estadi permet tenir més marge amb els ingressos extraordinaris que percebrà pel sol fet d'aconseguir l'ascens. “Ha estat una primera presa de contacte. Aviat ens faran una llista amb els retocs que haurem de fer per adequar al màxim possible la instal·lació, però seran poques coses”, explica la presidenta del Llagostera, Isabel Tarragó, que insistia que la trobada amb Mediapro havia estat, de moment, de caràcter tècnic: “Han estudiat el terreny per treballar-hi des del punt de vista logístic, la col·locació de càmeres, etc.”

ESTUDI LOGÍSTIC

Els tècnics de Mediapro van inspeccionar el terreny i remetran un estudi al club

CONDICIONS

El Llagostera percebrà els dos milions d'euros els dos anys vinents si manté la categoria
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)