Sabadell

Es busquen prestats

Sabadell. Com que falten recursos i mercats per explotar, el conjunt arlequinat es ven com un dels millors clubs per adquirir jugadors cedits. Hervás, del Sevilla, una opció per al mig del camp

Amb pocs diners i el mercat de segona B més que explotat, el Sabadell busca incorporacions en els descartats de primera divisió. Abans de finalitzar aquesta setmana molt probablement hi haurà novetats i, en aquest sentit, Javi Hervás, jugador en propietat del Sevilla, és un dels més ben posicionats per recalar a la Nova Creu Alta. Ahir ho va avançar el diari sevillà Estadio Deportivo i el director esportiu del Sabadell va confirmar a aquest diari que és un jugador que han seguit: “Un de tants”, ha dit sense voler donar més pistes.

Després d'una gran temporada al Còrdova, Hervás va fitxar pel Sevilla. Allà no va tenir oportunitats i va marxar cedit a l'Hèrcules, on va disputar vint partits el curs passat. De nou, Emery no comptarà amb ell el curs vinent i el jugador ara mateix s'està decidint entre jugar al Sabadell o a l'Alcorcón. Jugadors del seu perfil en el mercat són els ideals per a l'entitat vallesana, tal com reconeix Gordillo: “Ja hem fet tres apostes de segona B i a partir d'aquí hem de buscar cessions de jugadors amb contracte”, afirmava el director esportiu del Sabadell, que diu que la Creu Alta és una bona plaça per a aquests jugadors: “Pel camp, per la ciutat, per l'entorn. Les condicions acompanyen perquè aquest tipus de jugadors vinguin.”

Des que l'equip va recalar a la segona divisió A, molts s'han interessat en el Sabadell per prestar jugadors: Àlex Cruz (Granada), Ezequiel (Betis), Uli Dávila (Chelsea), Luna i Clerc (Espanyol) en són exemples.

Dos fitxatges, mínim

Fins a final de juliol, el Sabadell no sabrà quin sostre salarial donarà definitivament la lliga, però Gordillo sap aproximadament en quins paràmetres es mourà (per sobre dels dos milions sense arribar als 2,5, segons ha pogut saber aquest diari): “Ens falten com a mínim dues peces: un migcampista i un davanter”, diu el gerent esportiu que si li queden recursos optarà per incorporar també un central.

LES REACCIONS

Ja hem fet tres apostes de segona B, i a partir d'aquí hem de buscar cessions de jugadors amb contracte procedents de primera
Ens falten com a mínim dues peces: un migcampista i un davanter. I si podem, un central més
José Antonio Gordillo
director esportiu del sabadell
Pel camp, per la ciutat, per l'entorn del club. Les condicions acompanyen perquè aquest tipus de jugadors vinguin

Afectats per la falta de moviments

El mercat de segona A continua amb molt pocs fitxatges i els equips amb menys pressupost són els més afectats. “Necessitem que els equips amb més diners es moguin perquè així descarten jugadors que estan esperant ser incorporats per aquests equips”, explica Gordillo que afirma que el Sabadell és “a l'últim vagó” pel que fa al pressupost dels equips.

El conjunt arlequinat encara està a l'expectativa d'ampliar el seu capital social perquè la lliga els doni més límit per gastar. En aquest sentit, tampoc s'ha presentat públicament l'acord amb Eurotex Japan, l'empresa que en un principi ha de ser la patrocinadora de la samarreta i que també ha d'ajudar a millorar l'economia del club.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)