Sabadell

Javi Hervás, oficialment

Sabadell. El club va anunciar ahir que el migcampista andalús jugarà cedit el curs vinent a les ordres de Miquel Olmo. L'entitat es farà càrrec d'una part dels 300.000 euros que té de sou

Ahir al matí Javi Hervás ja va signar el seu compromís amb el Sabadell i es va fer la foto amb la samarreta arlequinada. El conjunt arlequinat va lligar ahir definitivament la incorporació del migcampista, propietat del Sevilla, que jugarà cedit a la Nova Creu Alta. El conjunt arlequinat, doncs, tanca la línia del mig del camp amb cinc jugadors per –a priori– tres posicions.

Reforç de luxe, doncs, sobretot per les angoixes econòmiques que està passant el club. El Sabadell només es farà càrrec d'una part de la fitxa del jugador, que al Sevilla s'acosta als 300.000 euros, segons afirmen diversos mitjans de la zona. Que el conjunt sevillà pagui una gran part del sou anual del jugador ajuda, i molt, ja que la direcció arlequinada té previst destinar tots els recursos que puguin en l'anhelat davanter centre que ha de suposar un salt endavant en la línia atacant de l'equip. Hervás, doncs, es converteix en el quart fitxatge del Sabadell en aquest mercat d'estiu. El conjunt arlequinat té ara mateix 21 homes a la plantilla: falta un punta i un central.

LA REACCIÓ

És un club humil i modest. Fa uns quants anys que és a segona A i té jugadors amb experiència
Javi Hervás
nou jugador del sabadell
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)