Sabadell

Pros i contres de ser un filial

3a divisió. El Sabadell B debutarà a tercera amb una desena de reforços de molta qualitat. La preparació, però, l'està fent sense els seus millors homes, que s'entrenen amb el primer equip

Per primera vegada en la història, el filial del Sabadell jugarà a tercera divisió. Hi havia pujat a principis del noranta però els problemes institucionals van fer que el primer equip agafés la plaça del segon. Ara, amb una estructura completament canviada (el club és més professional), el conjunt de Toni Rodríguez es prepara per al repte de la categoria estatal, amb una doble incògnita: com respondrà un equip que acaba de pujar de primera catalana i com ho farà un filial, l'únic, juntament amb la Pobla de Mafumet, de la categoria.

“L'equip ara mateix és un meló per obrir perquè són una desena de fitxatges nous i s'han d'adaptar moltes peces noves”, assenyala l'entrenador, que, gràcies a l'economia del primer equip, s'ha pogut fer amb reforços de renom, com ara Ernest Forgas (màxim golejador de la categoria el curs passat), Oriol González (migcentre del Gavà) o Ahufinger (central del Cerdanyola).

L'altra cara de la moneda és que l'equip s'està preparant per a la temporada sense els jugadors que han de ser la referència, ja que estan en la dinàmica del primer equip: “El cos tècnic hem de tenir en compte que tenir jugadors entrenant amb el primer equip és el millor que ens pot passar”, diu Rodríguez, que assumeix el seu paper: “Som l'equip filial i ens hi hem d'acostumar. Això també ha de servir perquè jugadors del juvenil juguin amb nosaltres i, així, fer que el club es beneficiï de tot plegat.”

De moment, l'entrenador està molt satisfet amb la pretemporada del seu equip: “Els he vist amb moltes ganes i, més enllà del físic, tots els jugadors ens han mostrat una gran predisposició i moltes ganes de començar ja a rodar. De moment, el Sabadell B iniciarà la pretemporada a Viladecavalls en un partit amistós que es disputa avui. Posteriorment, el filial arlequinat jugarà contra els filials de l'Espanyol, dimecres que ve, i del Girona, el dia 3 d'agost. La setmana següent s'enfrontarà a l'Avià, dimecres, i al Sants, dissabte. L'últim cap de setmana abans de començar la lliga disputarà dos partits amistosos més, contra el Badalona i el Juventud 25 de Septiembre. D'altra banda, el club sabadellenc ja va anunciar que els partits com a local del filial es jugaran en un altre municipi: Castellar del Vallès.

LES REACCIONS

L'equip ara mateix és un meló per obrir perquè són una desena de fitxatges nous i s'han d'adaptar moltes peces noves

REFORÇOS

És un dels equips que millor s'ha reforçat, amb Ernest (Rubí), Uri (Gavà) i Ahufinger (Cerdanyola)

CASTELLAR DEL VALLÈS

Ja és oficial que el Sabadell B jugarà els partits com a local a l'estadi Pepín Valls de Castellar
Tenir jugadors entrenant amb el primer equip és el millor que ens pot passar
Toni Rodríguez
entrenador del sabadell b
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)