Sabadell

Una rematada d'Edgar decideix

Sabadell. Un gol del davanter (64') dóna la victòria a l'equip arlequinat contra el Manlleu en el primer amistós de la pretemporada

SABADELL1


MANLLEU0


El Sabadell va derrotar el Manlleu en el primer amistós de la pretemporada per als dos equips. Un gol d'Edgar Hernández en la segona meitat (64') va acabar sent decisiu en un partit en què els vallesans van portar el pes del joc. Miquel Olmo va donar minuts als nous fitxatges –Agus, Aridai, Eguaras, Riau i Hervás– i a futbolistes del filial.

En una primera meitat en què el Sabadell va alinear una majoria de futbolistes que continuen de la temporada passada, el domini va ser dels arlequinats, que van disposar de més ocasions que el Manlleu. Això sí, cap va ser realment perillosa. Així, el primer avís va ser una acció individual de Sotan i més tard ho va intentar, dues vegades, Collantes. La resposta dels locals va ser una acció ofensiva completada amb un xut d'Aumatell aturat pel porter De Navas.

Amb molts canvis per a la segona meitat, el Sabadell va continuar portant la iniciativa en la segona meitat, sota una intensa pluja que va durar uns minuts. Una acció per la banda amb una centrada de Collantes, un dels futbolistes que no va ser substituït fins a la meitat del segon temps, va ser rematada a gol per Edgar. Posteriorment, Agus Medina va estar a punt de fer el segon gol visitant, però el seu xut va topar amb el pal.

MANLLEU: Barragán, Edu Rabell, Archi, Ballús, Payán, Jandro, Martí Sala, Seuma, Óscar Uroz, Aumatell i Pol Coll. Després van jugar Iván, Ot, Raül Garcia, Pol Planas, Muntada, Maik Molist, Francis, Fran Pérez, Manel Sala i Fortet. SABADELL: De Navas, Cristian, Crespí, Carlos, Espasandín, Collantes, Eguaras, Longás, Sotan, Gato i Tamudo. Després van jugar Nauzet, Agus, Kiko Olivas, Albert, Riau, David Jiménez, Oriol, Sandro, Hervás, Aridai, Edgar i Ernest. GOLS: 0-1 (64') Edgar. ÀRBITRE: Martínez Molina. INCIDÈNCIES: Partit disputat al camp municipal de Tona.

Dos amistosos per setmana

Després del primer partit amistós de la pretemporada, el Sabadell tindrà a partir d'ara dos compromisos setmanals, amb l'objectiu d'arribar a l'inici de lliga, el 23 o el 24 d'agost, amb un bon ritme de competició. La setmana que ve, el Sabadell visitarà l'Olot dimecres i rebrà el Sant Andreu dissabte. Després, el dimecres següent, es desplaçarà a Tarragona per enfrontar-se al Nàstic; el dissabte següent jugarà a la Nova Creu Alta contra el filial del Vila-real i l'endemà s'enfrontarà al Masnou al CAR de Sant Cugat. Finalment, el dijous 14 d'agost jugarà al camp del Reus i el dissabte 16 d'agost rebrà l'Espanyol a la Nova Creu Alta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)