2a divisió A

El primer test, amb nota

El Girona supera el Peralada gràcies a la seva gran efectivitat, que va ser una llosa massa gran per al rival

L'entrada de bona part dels jugadors del primer equip va reactivar el Girona, dominador de la segona part

Girona6

Peralada2

El Girona va vèncer per un contundent 2-6 el Peralada. Tot i això, en la primera meitat la igualtat va ser evident, pel que fa a les ocasions dels dos equips i també en el marcador (2-2). En la segona part, el conjunt dirigit per Pablo Machín va imposar el seu domini i la seva qualitat per golejar un rival que cada minut s'enfonsava més físicament. Dels sis gols que van aconseguir els gironins, quatre van portar la firma d'un defensor, fet peculiar que, en pretemporada, quedarà en una anècdota.

El Peralada, dirigit per Nacho Castro, es va avançar en el minut 25 gràcies a una diana de Jaume Duran des del punt de penal, després que un defensor gironí toqués la pilota amb les mans. El Girona va començar a carburar després del gol local i en el 31, en un servei de córner, Carles Mas va empènyer la pilota, sol damunt la línia de gol. Pocs minuts després, David Garcia va engaltar un fort xut que va sorprendre Montero (35'). La remuntada blanc-i-vermella es va aturar en sec en el 39', quan Guillem Cornellà va empatar de nou després d'executar a la perfecció una falta a la frontal de l'àrea.

Segona meitat de nivell

L'entrada de jugadors de refresc, cridats a ser importants en els esquemes de Machín, com Felipe, Richy, Juncà o Ramalho, va permetre al Girona gaudir dels millors minuts. El domini visitant va ser quasi absolut i, amb dos gols a pilota aturada de Ramalho (58') i Richy (74'), i dues dianes de l'enèrgic Felipe –un després de culminar un bon contraatac (61') i l'altre amb una rematada al segona pal (82')–, que va mostrar-se molt actiu, van fer abaixar els braços a un conjunt peraladenc que va acabar amb cinc juvenils damunt el terreny de joc i, sobretot, va notar la falta de rodatge. I és que el Girona va marcar quatre gols en la segona part, però fins i tot en podria haver fet algun més. El Peralada no va inquietar la porteria defensada, i repartida ahir quasi equitativament, per Isaac Becerra, Jorge Palats i Andrés.

PERALADA: Montero, Bonmatí, Romero, Pastor, Mate, Borja, Vilà Cornellà, Corominas, Duran, Cruz i Brian. També: Troyano, Chacón, Pol, Zou, Facundo, García, Ian, Tidiane, Aleix i Macau. GIRONA: Becerra, Adrián, David García, Lejeune, Mas, Zamorano, Pons, Granell, Marcel, Coris i Mata. També: Palatsí, Andrés, Richy, Juanlu, Felipe, Jandro, Juncà, Ramalho, Aday, Vivancos i Bigas. GOLS: 1-0 (25') Jaume Duran, de penal. 1-1 (31') Carles Mas. 1-2 (35') David Garcia. 2-2 (39') Cornellà. 2-3 (58') Ramalho. 2-4 (61') Felipe. 2-5 (74') Richy. 2-6 (82') Felipe. ÀRBITRE: López Carballo. T.G.: a Borja, Vivi i Juncà. T.V.: cap.
És bo que els defenses marquin i ajudin. Estic content però també sabem que s'ha de millorar
Pablo Machín
Entrenador del Girona
Ningú ha pres mal i seguim amb la preparació. Volíem que tothom jugués 45 minuts, ja que al matí havíem entrenat a Montilivi