2a divisió A

En procés lògic d'aprenentatge

Llagostera. Castillejo creu que l'equip ha d'anar agafant confiança i vol que s'adapti a diferents sistemes

Amb un nou entrenador i amb diversos fitxatges per a la seva estrena a segona divisió A, el Llagostera va caminant de mica en mica. Després de diversos entrenaments i una estada de treball intens a Puigcerdà, el conjunt del Gironès va empatar al camp de l'Espanyol B (1-1) en el primer amistós. “Les sensacions van ser les esperades”, va comentar Santi Castillejo, que destaca les prioritats en aquest punt de la pretemporada: “L'equip ha d'agafar confiança i el més important és, a poc a poc, anar fent les coses millor.”

L'exentrenador del Reus i del Nàstic treballa amb la intenció que els seus jugadors s'adaptin a diversos esquemes de joc, sempre partint de la línia de quatre homes al darrere: “Un 4-4-2 pot donar més possibilitats ofensives, però un 4-2-3-1 potser interessarà més en camps grans, on, si no tens la pilota, pots patir molt”. Segons el tècnic, aquests són dies “d'aprenentatge, de veure com els jugadors es barregen al camp i la manera com es compenetren”. El Llagostera continua pendent d'acabar de completar la plantilla, sense una pressa excessiva. El pròxim partit amistós serà dimecres, al camp del Peralada (19.30 h).

SANTI CASTILLEJO

“L'equip ha d'anar agafant confiança i, a poc a poc, anar fent les coses millor”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)