2a divisió A

Quasi eviten la coincidència

Quatre problemes. El Llagostera i el Palamós alternaran els seus partits al Nou Municipal menys en quatre caps de setmana, en què es veuran obligats a trobar una solució amistosa

El Llagostera i el Palamós ja saben com hauran de compartir el Nou Municipal. Els dos equips, que juguen en dues categories diferents, han aconseguit alternar els seus partits de lliga com a locals en quasi la totalitat de les jornades del campionat. Només en quatre caps de setmana –en la vuitena jornada, el cap de setmana de l'11 i 12 d'octubre; en la vint-i-dosena, els dies 24 o 25 de gener; el 28 o 29 de març, i el cap de setmana de l'11 i 12 d'abril– els dos clubs hauran de trobar una solució amistosa, que estarà determinada per la col·locació dels dies i horaris dels partits del Llagostera per a les plataformes televisives. I és que, en principi, depenent del dia assignat, el Palamós haurà de canviar el seu partit per no coincidir amb el conjunt llagosterenc, que voldrà jugar abans que els palamosins per gaudir d'un estat millor de la gespa.

Tot i que era pràcticament impossible l'alternació total dels partits dels dos equips –les dues categories en què competeixen els dos clubs tenen un nombre diferent de participants–, la quantitat minsa de problemes en la confecció total dels calendaris –el Llagostera ja va evitar la coincidència amb els partits que el Girona jugarà com a local a Montilivi– ben segur han estat avaluats positivament tant pel conjunt llagosterenc, presidit per Isabel Tarragó, com pel club palamosí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)