2a divisió A

El Llagostera venç i convenç a Peralada

Segon amistós. El conjunt llagosterenc va dominar tot i les múltiples proves que va fer Santi Castillejo

Llagostera2


PERALADA0


El Llagostera va derrotar per 0-2 el Peralada en el segon amistós de la pretemporada per als dos equips gironins, que aquesta temporada estrenaran categoria. Mentre que els llagosterencs jugaran per primera vegada a segona A, el Peralada tornarà a tercera després de diversos anys competint a primera catalana.

El matx va tenir moltes característiques comunes amb els diversos amistosos que es juguen en aquesta època. Els dos entrenadors van provar diversos dibuixos tàctics i van intentar que els jugadors plasmessin damunt el terreny de joc els aspectes tàctics treballats en els primers entrenaments de la temporada.

El conjunt llagosterenc va dominar clarament en la primera mitja hora de joc. La possessió i les ocasions eren per al bàndol dirigit per Santi Castillejo, que tenia en Sergio León, molt actiu durant els minuts en què va jugar, el principal referent. Després d'avisar fins a tres vegades, una de les quals a través de Carreras, el mateix León va perforar la porteria local des del segon pal després de materialitzar una jugada assajada en el llançament d'un córner executat per José Antonio Ríos.

Tot i tenir alguna aproximació, sense profunditat en els metres finals, el Peralada no va poder aturar el joc de toc ràpid a la recerca d'eixamplar el camp per part dels llagosterencs, que en el minut 26 van tenir una altra ocasió –Querol no va saber definir– i en el 33 van fer el segon gol, també obra de León, gràcies a una brillant execució picant la pilota per sobre de Montero.

El Peralada planta cara

L'actitud defensiva del Peralada va ser millor en la segona part. El conjunt dirigit per Nacho Castro va controlar amb més efectivitat les arribades del Llagostera, que no van cessar, amb arribades de Robert, Alcalá i Òscar Rico. Les rotacions i el cansament dels dos equips es van notar en els darrers minuts, en què el resultat no va canviar, i es va arribar al final dels 90 minuts amb el 0-2 gràcies a les dues dianes de Sergio León.

PERALADA: Montero, Bonmatí, Romero, Pastor, Sergio García, Chacón, Tidiane, Jordi Cruz, Coro, Pol Compte i Aleix Feixas. També van jugar: Troyano, Mate, Borja García, Guillem Cornellà, Macau, Zou, Facundo, Ian, Jaume Duran, Marc Vilà i Alforcea. LLAGOSTERA: Ratti, Vallho, Lago, Ríos, Maso, Tito, Jordi López, Tarradellas, Rubén Carreras, Sergio León i Querol. També van jugar: René, Aimar, Alcalá, Ruymán, Pi, Pitu, Barnils, Joan Pons, Oscar Rico, Robert, Nuha i Eloy Gila. GOLS: 0-1 (23') Sergio León. 0-2 (33') Sergio León. ÀRBITRE: García Rosel. T.G.: al local Romero; als visitants Robert, Nuha i Vallho. T.V.: cap. PÚBLIC: Uns 300 espectadors al municipal de Peralada.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)