2a divisió A

25.000 euros de lloguer pel camp de Palafrugell

Al ple. L'Ajuntament aprova l'ordenança perquè el Llagostera utilitzi el Josep Pla i Arbonès, amb una rebaixa d'un 50%

L'ús de l'estadi Josep Pla i Arbonès per als entrenaments –quatre o cinc dies a la setmana– durant els mesos de competició costarà al Llagostera 25.000 euros. L'Ajuntament de Palafrugell i el club del Gironès ja van assolir i presentar l'acord, però quedava pendent el pas legal de sotmetre'l a la votació del ple del consistori. Dimarts al vespre, l'Ajuntament va aprovar el conveni per a la cessió d'ús de l'estadi al Llagostera durant deu mesos.

L'Ajuntament, tal com ja havia avançat el seu alcalde, Juli Fernández, ha accedit a una rebaixa significativa del preu establert en l'ordenança vigent fins ara perquè entén que és una eina de promoció per al municipi. La rebaixa és d'un 50%, tenint en compte també que el preu fixat no estava pensat per a un lloguer fix a llarg termini: “Una cosa és llogar les instal·lacions una hora o una setmana per a una cosa puntual, i l'altra és aquest conveni”, explica el regidor d'Esports, Quim Vencells. A part dels 25.000 euros, hi pot haver altres contraprestacions en matèria de publicitat i també en compensacions al FC Palafrugell, que ha accedit a entrenar-se un sol dia a la setmana a l'estadi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)