2a divisió A

Una derrota que no cou

Amistós. El Figueres, amb poc rodatge, va ser inferior al Barça B, que competeix dues categories per sobre. A porta tancada, el partit va ser de només 70 minuts

FIGUERES0

BARÇA B2

El Figueres va sortir de la ciutat esportiva de Sant Joan Despí amb una derrota lògica, tant pel fet que el Barça B competeix a segona A –dues categories per damunt– com perquè el conjunt altempordanès acumula encara ben poc rodatge. El partit va ser força peculiar, perquè el club blaugrana va imposar que durés només 70 minuts –dues parts de 35– i que fos a porta tancada.

La iniciativa va ser en tot moment del conjunt blaugrana. No va aclaparar la Unió en ocasions, però sí que es va imposar en els un contra un. Dongou va marcar l'1-0 en culminar una jugada per l'esquerra (18'). El conjunt de Francesc Cargol va fer un bon treball en defensa, jugant amb ordre, però li va costar moltíssim progressar. De fet, no va arribar ni a generar perill. El filial blaugrana va marcar el 2-0 en el llançament d'un córner, amb rematada de cap de Robert Costa. Els exjugadors del Girona Gerard Gumbau i Agostinho Cá van jugar amb l'equip d'Eusebio. En el Figueres no hi havia ni Javi Revert, amb molèsties, ni Bonaventura, que es recupera d'una operació.

BARÇA B: Ortolà, Juste, Bagnack, Diagné, Lucas, Agostinho Cá, Babunski, Kaptoum, Dongou, Roman i Bicho (Ondoa, Costa, Gumbau, Huertas, Rolón i Ismael). FIGUERES: Ureña, Busquets, Cunill, Chicho, Barrera, Mamau, Moñino, Ritxi, Roger Vidal, Pedro i Henry (Pujol, Roger Bruguer, Reig, Murga, Quimo, Ferran Grau, Ramon Masó, Serramitja i Guillem Pérez). GOLS: 1-0 (18') Dongou. 2-0 (48') Costa.