Sabadell

Continuïtat i competència a la defensa arlequinada

Sabadell. Miquel Olmo manté els tres centrals que li van donar bon rendiment la temporada passada, confia en el jove Estellés com a alternativa i ha reforçat els laterals amb Riau i Agus

El Sabadell ja té perfilada la defensa per a la lliga 2014/15. El bon rendiment que va tenir la rereguarda la temporada passada ha permès que cinc dels seus components continuïn per a la nova campanya i, per reforçar-la, la direcció esportiva del club vallesà ha incorporat jugadors per als laterals, on la temporada passada el Sabadell va tenir alguns contratemps.

La campanya passada, tres futbolistes es van repartir el protagonisme a l'eix de la defensa, amb més de trenta partits disputats cadascun: Kiko Olivas en va jugar 34, Carlos Hernández, 33, i Martí Crespí, 31. Per a la nova temporada, es preveu una forta competència entre els tres jugadors per ser titulars. De moment, el Sabadell descarta fitxar un quart central, ja que confia en el jove Estellés, del filial, com a alternativa.

Cristian Garcia va ser el titular habitual al lateral dret la temporada passada i, per continuar en els onzes de Miquel Olmo en la nova, haurà de superar la competència del jove Agus Medina, que ha pujat del filial. El Sabadell va demostrar ahir la confiança dipositada en Cristian i va anunciar que li allarga el contracte, que s'acaba el juny del 2015, un any més.

Pel que fa a l'esquerra, el curs passat la lesió d'Espasandín i el baix rendiment de Barral van provocar la reubicació de Toni Lao i l'arribada de Carlos Clerc a l'hivern. Ara, sense els dos últims jugadors, Espasandín ja està totalment recuperat i s'haurà de guanyar el lloc amb Miguel Ángel Riau, fitxatge d'aquest estiu.

LATERAL DRET

Agus Medina lluitarà per ser titular amb Cristian, renovat ahir un any més

LATERAL ESQUERRE

El fitxatge de Riau i la recuperació d'Espasandín han d'estabilitzar la demarcació
Olivas, Crespí i Carlos Hernández van jugar el curs passat més de 30 partits cadascun

El rendiment d'Estellés, lloat per Gordillo

“Tenim tres grans centrals i Estellés està deixant grans impressions aquesta pretemporada.” Són paraules del director esportiu del Sabadell, José Antonio Gordillo, que dimarts, durant la presentació d'Hervás, va assegurar que al Sabadell només li falta un davanter per completar la plantilla. Gordillo va destacar la bona feina d'Albert Estellés en la pretemporada, que realitza amb el primer equip juntament amb altres futbolistes destinats, en principi, a jugar amb el filial, donant a entendre que se'l tindrà en compte com a alternativa per a segona A. Estellés va arribar l'estiu passat al club vallesà provinent de la Gramenet, i aquest últims curs ha estat un dels destacats del filial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)