2a divisió A

Més a poc a poc del compte

Al marge. Eloi Amagat triga a fer net de la lesió al pubis i continua sense poder integrar-se al treball del grup, tot i que se'n mor de ganes

El vestidor del Girona esperava Eloi Amagat, que va tardar a arribar a una entesa per renovar el contracte. Un cop assegurada la continuïtat a Montilivi, el jugador gironí tampoc no acaba d'estar integrat al grup, perquè està mirant de deixar enrere unes molèsties al pubis que va arrossegar durant bona part del curs anterior. Com Gerard Bordas, el migcampista s'ha d'entrenar al marge dels companys, i per més temps del que s'imaginava inicialment.

Eloi va jugar la recta final de la temporada passada amb problemes de pubàlgia. “Va ser molt dur, però ho necessitàvem, tant l'equip com jo, perquè tots havíem d'aportar-ho tot. No era agradable ni cap als companys, perquè em podia entrenar molt poc i havia de jugar medicat, però és que era impossible entrenar-me al mateix ritme”, recorda. Haver forçat tant ha tingut efecte. “Si ara estic així, que no he fet net, és per haver jugat forçat. La zona estava més irritada.” Fa dos mesos de l'últim partit de lliga que va jugar, però encara no està a punt: “Ha anat una mica més lent del que m'esperava. Encara em noto una petita molèstia de tant en tant, i no volem precipitar-nos ni equivocar-nos.” De ganes, com és natural, no li'n falten: “Ja estic una mica cansat d'entrenar-me sol. Ara anem apujant la càrrega per veure si el pubis ho assimila bé. Espero poder començar a fer coses amb l'equip la setmana que ve, però no sé si els metges em deixaran. Sóc una mica pesat perquè vull anar de pressa, i m'estan frenant.”

Ni els metges ni els tècnics no pensen accelerar el retorn d'Eloi, i això que Machín va molt curt de pivots al mig del camp. “No m'està pressionant ningú ni accelerarem res. Seguirem el curs que s'hagi de seguir”, diu Eloi, optimista amb la confecció de la plantilla: “Estic content. Han vingut fitxatges amb moltes ganes, que és vital, i els de l'any passat també tenim molta ambició. Som conscients del que vam passar i estem centrats perquè aquesta temporada sigui molt més tranquil·la.”

EL PROTAGONISTA

Ha anat una mica més lent del que m'esperava. Encara em noto alguna molèstia i no volem precipitar-nos ni equivocar-nos

UN LLOC MOLT BUIT

Si no he fet net del tot és perquè vaig jugar medicat. Ara, ningú em pressiona, i això és bo
Eloi Amagat
MIGCAMPISTA DEL GIRONA
Espero fer coses amb l'equip la setmana que ve, però no sé si els metges em deixaran. Sóc una mica pesat i m'estan frenant
El Girona va molt curt de pivots, però Machín descarta menar la pressa a Eloi
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)